x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Te cunosc de undeva!”: nebunie şi muzică bună. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, despre show-ul care începe sambata seară...

“Te cunosc de undeva!”: nebunie şi muzică bună. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, despre show-ul care începe sambata seară...

11 Sep 2014   •   20:17
“Te cunosc de undeva!”: nebunie şi muzică bună. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, despre show-ul care începe sambata seară...

Vineri începe la Antena 1 noul sezon “Te cunosc de undeva!”. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi sunt pregătiţi pentru o ediţie “Gold”...

■ Începe un nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”. La ce să se aştepte telespectatorii?
■ Alina Puşcaş:
Daaaa... Începe! Este un sezon mult aşteptat, pentru că reuneşte practic unii dintre cei mai iubiţi concurenţi de până acum de la “Te cunosc de undeva!”. Ca în fiecare sezon, vom avea parte de multe reprezentaţii spectaculoase, de note neaşteptate pentru unii dintre concurenţi, multe glume, pe alocuri haos :)), de nebunie, muzică bună şi foarte bună, invitaţi pe măsura show-ului, de ţinute superbe, de coregrafii ce te fac să visezi frumos...
■ Cosmin Seleşi: La surprize şi la ratinguri mari! Va fi o ediţie gold, o ediţie a campionilor transformărilor, în care o să  râdem de o să ne împrăştiem! În caz că aţi crezut că aţi văzut totul de la cei opt concurenţi – Lora, Rona, Anda, Maria, CRBL, Jorge, Ristei şi Pepe –, ei bine, aflaţi că v-aţi înşelat!

■ Acest al şaselea sezon este o ediţie GOLD. Cum au fost aleşi concurenţii, pe ce criterii?
■ Cosmin Seleşi: În acest al şaselea sezon, s-au reunit cei mai buni opt artişti concurenţi ai celor cinci sezoane de până acum de la “Te cunosc de undeva!”.
■ Alina Puşcaş: Principalul criteriu a fost dorinţa publicului. Adică s-a ţinut cont, în primul rând, de cererile venite din partea publicului pe contul de Facebook “Te cunosc de undeva!”, aşa că sezonul 6 al show-ului este dominat de cele mai îndrăgite vedete ale acestuia.

■ În opinia voastră, de ce place publicului acest show?
■ Alina Puşcaş:
Pentru că este un show în care publicul descoperă artiştii sub o altă formă... îi descoperă spontani sau nu, simpatici sau arţăgoşi. Este singurul loc în care, de exemplu, îl poţi vedea pe Pepe pe tocuri şi în fustiţă sau pe Anda Adam cu chelie sau barbă. :)) Este un show în care singura miză este distracţia, spre într-ajutorarea unor familii nevoiaşe.
■ Cosmin Seleşi: Pentru că este un show altfel, pentru că este haios, pentru ca la “Te cunosc de undeva!” toată lumea este relaxată, pentru că aici lumea se distrează şi pentru că la noi telespectatorii au ocazia să-i descopere pe artişti altfel decât îi ştiau.

■ Sunteţi amândoi actori . Care este genul de roluri care vi se potrivesc cel mai bine?
■ Alina Puşcaş:
Mie una ştiu că mi se potrivesc rolurile dramatice, lucru testat deja, şi am o vagă impresie că m-ar prinde foarte bine şi un rol malefic. (râde)
■ Cosmin Seleşi: Mie mi se potriveşte orice rol. Toate rolurile pe care le-am interpretat până acum mi s-au potrivit. (râde)

■ Cât de mult va place să improvizaţi?
■ Alina Puşcaş:
E o nebunie şi cu improvizaţia asta, nu e ca şi cum în secunda asta îmi propun să improvizez ceva genial şi îmi şi iese... Improvizaţia ţine foarte mult de ziua pe care o ai, mai bună sau mai proastă. La “Te cunosc de undeva!” toate dialogurile, glumele sunt pe improvizaţie şi dacă ne uităm puţin pe filmări cât de mult hohotim este clar cât ne place.
■ Cosmin Seleşi: La “Te cunosc de undeva!”, 80-90% din ceea ce fac este improvizaţie. Aşadar da, îmi place foarte mult să fac improvizaţie.

■ Ce fel de provocări profesionale mai aşteptaţi?
■ Alina Puşcaş:
Eu una am primit deja următoarea provocare profesională. Sunt în culmea fericirii, disperării, agitaţiei, visării... Acest proiect era pe lista mea de dorinţe nebifate şi, iată, universul şi-a rotit planetele şi mi-a oferit posibilitatea să învăţ şi să-mi depăşesc noi limite, participând la “Dansează printre Vise”. Sunt convinsă că va fi cel mai greu şi solicitant proiect de până acum, dar voi face absolut tot posibilul să nu dezamăgesc nici o secundă! 
■ Cosmin Seleşi: În primul rând, reluăm la Muzeul Ţăranului Român, “Inside”, proiectul teatral care a fost prezentat în premieră publicului bucureştean în luna mai a acestui an. Pentru că atunci s-a creat o listă de aşteptare pentru publicul care nu a mai reuşit să găsească bilet şi pentru că succesul spectacolului a fost unul de proporţii, reluăm “Inside”, între 15 şi 29 septembrie, cu încă cinci reprezentaţii unice. În al doilea rând, când o fi, poate mai facem un film-două.


×