x close

Te pui cu blondele?. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, față în față cu 50 de gospodine

0
09 Ian 2017 - 20:00
Te pui cu blondele?. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, față în față cu 50 de gospodine
Vezi galeria foto


Show-ul “Te pui cu blondele?” revine miercuri, 11 ianuarie, de la ora 20,30, la Antena 1, cu cel de-al 18-lea sezon. Din acest sezon, quiz-show-ul prezentat de Dan Negru va avea câte o temă pentru fiecare ediție. Miercuri, aceasta va fi: chefi versus gospodine. Astfel, trei chefi faimoși, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, se vor întrece pe teme de cultură generală cu 50 de blonde pasionate de gătit.

““Te pui cu blondele?” a început în 2008 și este cel mai longeviv quiz din România, din toate timpurile. Sezonul acesta încercăm o noutate: înlocuim blondele cu diferite categorii sociale. Prima emisie va aduce 50 de gospodine în fața a trei chefi celebri”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Printre blondele-gospodine din platou, telespectatorii Antenei 1 le vor descoperi pe Denisa și Raluca de la Bambi, Crina Matei, Raluca Dumitru sau Misty, cu toatele pasionate de gătit. Cu ce anume îi vor provoca ele pe cei trei chefi, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.

De asemenea, un alt bucătar celebru, Antonio Pasarelli, va veni miercuri la “Te pui cu blondele?”, să le adreseze chefilor și blondelor întrebarea-vedetă a acestei ediții.

Cum sună întrebarea acestuia și care dintre cele două tabere va câștiga prima confruntare pe teme de cultură generală a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 11 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”, quiz-show-ul prezentat de Dan Negru.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   te pui cu blondele,   dan negru,   sorin bontea,   scarlatescu

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de