x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Te pui cu blondele?” Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Mirela Vaida, pe aceeași scenă

“Te pui cu blondele?” Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Mirela Vaida, pe aceeași scenă

28 Feb 2017   •   23:23
“Te pui cu blondele?” Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Mirela Vaida,  pe aceeași scenă

Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu vin miercuri, 1 Martie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, să se confrunte pe teme de cultură generală cu 49 de mirese în frunte cu blonda supremă, într-o ediție “Soacre versus Mirese”, prezentată de Dan Negru.

Prilej pentru cele patru invitate să-și amintească întâmplări neprevăzute și haioase de la numeroasele nunți la care au cântat. Laura Lavric povestește cum a fost sechestrată la o petrecere, împreună cu Ion Dolănescu, dar și cum, copil fiind, a ajuns să șterpelească din casă făină și barabule, ca să i le dea la schimb singururului deținător de gramofon din sat să o lase să asculte muzică populară. Elena Merișoreanu își amintește cum l-a întâlnit la Los Angeles pe Leonardo Di Caprio și cum a reușit să facă o fotografie cu el, în timp ce Mirela Vaida povestește cum a ajuns să cânte pe o remorcă, la o sărbătoare, într-o comună de lângă Mizil.

Ce obiceiuri s-au păstrat încă la nunțile românești de la sat dar și care dintre tabere, a soacrelor sau a mireselor, va câștiga confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea de Mărțișor, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

 

×