x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Temptation Island – Insula iubirii” aduce noutăți pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii Antena 1

„Temptation Island – Insula iubirii” aduce noutăți pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii Antena 1

08 Mai 2017   •   11:10
„Temptation Island – Insula iubirii” aduce noutăți pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii Antena 1

În cele două sezoane ale emisiunii Temptation Island – Insula iubirii” difuzate până acum de Antena 1 , 10 cupluri au trăit cea mai intensă experiență pe care viața le-a putut-o oferi în Thailanda. Au călătorit 10.000 de kilometri pentru a descoperi ceea ce se ascundea în inima lor. I-au surprins pe toți cei care i-au privit, s-au surprins pe ei înșiși, dar și pe partenerii lor. Au fost lacrimi și jurăminte, suferință și durere. Dar „Insula iubirii” le-a adus concurenților și senzualitate, ispite, certitudini și adevăruri.

Din 8 mai, în fiecare luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1 începe cel de-al treilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii” cu noi povești în care concurenții intră mai conștienți ca niciodată de tentația seducției. Cinci cupluri care își vor scrie propriile povești mai rapid, mai pasional și mai dramatic.

Cel de-al treilea sezon aduce mai multe noutăți, atât pentru cupluri, cât și pentru telespectatorii Antena 1. Odată ajunși în Thailanda, cuplurilor li se mai oferă o șansă. Concurenții nu se vor despărți de partener imediat, ci vor avea încă 24 de ore petrecute împreună, ca într-o adevărată lună de miere, în cinci resorturi de lux, cu cele mai romantice decoruri. 24 de ore în care vorbele nespuse să fie spuse, în care dragostea lor să fie consolidată în fața celor mai tentante și mai seducătoare ispite. 24 de ore în care vor fi, de asemenea, monitorizați și filmați în fiecare minut, ca pe toată durata șederii pe „Insula iubirii”. Cum vor alege să petreacă acest timp, cât de mare va fi apropierea sau cum începe să se vadă distanța, telespectatorii vor descoperi chiar din primul episod al aventurii thailandeze, luni, pe 8 mai de la ora 20:30.

O altă surpriză, mai ales pentru trei dintre concurenții bărbați, va sosi în dimineața următoare, prin prezența a trei ispite masculine care vor veni să le ia partenerele la micul dejun, fără ca ei să aibă parte de aceeași întâlnire cu ispitele feminine. Reacțiile celor rămași în cameră, în așteptarea partenerelor, vor începe să trădeze deja nesiguranță, iritare, teamă.

Evenimentele care se vor derula în primele ore petrecute pe tărâm thailandez, mai ales atunci când toți concurenții se vor reuni și vor asista la defilarea ispitelor, vor fi deopotrivă de iubire, dar și de furie, lacrimi, teamă, aroganță, sarcasm, ironie, admirație sau vanitate. Acestea vor conduce la alte planuri și strategii ale concurenților, pentru că cele făcute acasă par să nu se mai potrivească cu cele din Thailanda. „Nu uitați: tot ceea ce veți face, toate acțiunile se vor vedea. Tot ceea ce vorbiți se va auzi. Încrederea este pilonul principal al iubirii”, va fi ultimul sfat al prezentatorului Radu Vâlcan, când se va despărți de concurente, înainte ca acestea să fie cazate pe insula feletor.

Ceea ce în sezoanele trecute s-a întâmplat în zile sau săptămâni, atât ca trăiri cât și ca acțiuni, acum se va întâmpla în decurs de ore. Întrebările ce stau pe buzele tuturor, „cum se pot întâmpla astfel de lucruri într-o emisiune”, „cum este posibil ca oamenii să trăiască atât de intens atâtea emoții” sau „cum se pot schimba oameni și relații într-un mod atât de dramatic”, vor primi răspuns chiar de la concurenți, aflați față în față cu propriile temeri sau dureri pe care credeau că doar cei de dinaintea lor le-au avut și le-au trăit. ”Aia e... ești aici... Ți se pare mișto când vezi la televizor”, va declara o concurentă, după ce va vedea defilarea ispitelor feminine. „Of, Doamne ce greu e. Și știi cum ziceam acasă? E, dar ce să fie greu? Nu are ce...”, va concluziona altă concurentă, în prima seara despărțită de iubit.

Eu știam că este greu. Știam. Eram conștientă că nu e un test ușor. Dar nu mă gândeam că e în halul ăsta... Mă gândeam că, Doamne iartă-mă, e un pic mai ușor... Dar e greu, nu e cum se vede la televizor”, va spune o altă concurentă. „Niciodată să nu spui niciodată”, va declara un concurent. „Nu regret absolut nimic”, este o altă mărturisire făcută pe insulă.

Care sunt noile cupluri și poveștile lor de viață, ce anume se va întâmpla cu ei chiar din primele ore în Thailanda, cum va decide fiecare membru din cuplu să reacționeze la despărțirea de partener, dar și la prima ceremonie a focului sau prima alarmă de pe insula fetelor, telespectatorii vor afla luni și marți, de la ora 20:30, în cel mai fierbinte și alert reality show al verii, la Antena 1, „Temptation Island – Insula iubirii”.

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii