x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Temptation Island – Insula iubirii”, primul reality show din România filmat în Thailanda, începe la Antena 1

„Temptation Island – Insula iubirii”, primul reality show din România filmat în Thailanda, începe la Antena 1

23 Apr 2015   •   12:52
„Temptation Island – Insula iubirii”, primul reality show din România filmat în Thailanda, începe la Antena 1

Pe plajele exotice ale Thailandei, ispitele aruncă în joc ritualuri de seducție focoase, iar inimile concurenților sunt mistuite atât de dorință, cât mai ales de dubii. Tentația de a ceda avansurilor unei alte persoane nu face casă bună cu promisiunea de a fi fidel, iar de aici se vor isca și cele mai mari conflicte interioare care vor măcina concurenții pe parcursul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat de Antena 1 începând cu 26 aprilie, de la 20:30.

Andreea și Bogdan, Deea și Cristi, Loredana și Liviu și Petra și Ovidiu sunt cele patru cupluri care au decis să își supună relația testului încrederii tocmai în Thailanda. Cei opt concurenți au mizat pe sentimentele care îi leagă și cred că nimic și, mai ales, nimeni, nu poate interveni între ei. „Nu există dragoste adevărată din moment ce ți-o pui la încercare”, crede ferm una dintre ispite, iar telespectatorii vor afla în curând cine iubește cu adevărat și cine stă prins într-o relație în care nu mai crede, dar cu care s-a obișnuit. Din momentul în care ei vor sta separați, la zeci de kilometri distanță, amănunte dureroase vor ieși la iveală.

Alexandra, Ana, Bianca, Miki, Symona și Valentina sunt fermecătoarele tinere care vor sta alături de Bogdan, Cristi, Liviu și Ovidiu și vor încerca să-i seducă. De partea cealaltă, Daniel, Matei, Mihai, Petru, Raul și Tomi vor fi gentlemanii care vor să ofere celor patru concurente exact ceea ce le lipsește acasă.

În prima ediție a emisiunii, Radu Vâlcan este cel care întâmpină cuplurile în Thailanda și le reamintește regulile jocului. „Știm deja ce o să se întâmple. Ne vom întoarce acasă așa cum am venit”, spune Loredana, foarte sigură pe ea. Cuplurile petrec împreună ultimele trei ore, iau masa, se cunosc, iar apoi își fac promisiunile care ar trebui să le protejeze relația cât timp se vor afla în prezența unor persoane străine de sex opus. Unul dintre cele mai tensionate momente este cel în care ispitele defilează sub privirile tuturor celor prezenți. Concurenții înghit în sec, iar concurentele își analizează rivalele din cap până-n picioare. Din clipa în care membrii cuplurilor sunt separați, nu mai există nicio certitudine, iar singurele vești aflate despre jumătatea lor vor fi cele aduse de Radu Vâlcan în timpul ceremoniei focului. Cu siguranță, pentru camerele de luat vederi nu vor exista secrete. Încă din prima ediție este foarte clar că de pe „Insula iubirii” nu vor lipsi dramele și răsturnările de situație, dar, mai ales, momentele intime petrecute de concurenți în compania ispitelor.


×