x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Tomi, față în față cu Cristi, fostul iubit al Deei: „E o situație penibilă”

Tomi, față în față cu Cristi, fostul iubit al Deei: „E o situație penibilă”

28 Iun 2015   •   15:16
Tomi, față în față cu Cristi, fostul iubit al Deei: „E o situație penibilă”

Duminică, de la 20:30, Cristi, fostul iubit al Deei, are ocazia să vorbească față în față cu Tomi, ispita care i-a sedus jumătatea în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

Două ispite masculine merg pe insula băieților, acolo unde petrec ore bune și, e de la sine înțeles, dau câteva explicații referitoare la ceea ce se întâmplă de partea cealaltă a junglei, unde se află iubitele lor.

Una dintre cele mai tensionate întâlniri este cea dintre Cristi și Tomi. Vizibil stânjenit și pus în dificultate de ceea ce s-a întâmplat între el și Deea, Tomi nu este deloc în apele lui atunci când poartă o discuție ca de la bărbat la bărbat cu Cristi.

„E o situație penibilă. Nici eu n-aș fi vrut să fiu pus în situația lui vreodată pentru că e foarte, foarte greu, dar el a dat dovadă de caracter și de bun simț, iar pentru asta, tot respectul”, declară Tomi.

Cristi ține să îi dea câteva sfaturi care îl vor face pe Tomi să declare că va fi mai atent în ceea ce o privește pe Deea. Care sunt acestea, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

Tot atunci, Liviu îl va întâlni pe Raul, ispita de care Loredana s-a apropiat cel mai mult. Cum reacționează el și ce îi transmite, telespectatorii vor afla urmărind o nouă ediție a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

×