x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor”, lider de audiență

Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor”, lider de audiență

14 Mai 2018   •   14:39
Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor”, lider de audiență
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii iUmor”, difuzată duminică seara între orele 20.00 și 22.17, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6,6 puncte de rating și 16,9 cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D cu o medie de 6,5 puncte de rating şi 16,6 % cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20.43, aproape 1,5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1! 

După o seară deschisă de invitata specială Anisia Gafton, a fost rândul concurenților să arate ce pot. Daniel Pascu, un frizer din Obârșia, a ajuns prima dată la ”iUmor” în sezonul 3, când a reușit să îl impresioneze pe Cheloo, însă a doua oară se pare că și-a forțat norocul cu numărul său de rap. ”Știi ce mi-a plăcut cel mai tare? Mesajul a fost foarte subțire, dar farmecul a fost că ai făcut-o frumos”, i-a spus Cheloo, care însă a fost dezamăgit că nu a reușit să comunice cu Daniel și la finalul numărului. ”Ești foarte bun, descrii nimicul excepțional!”, i-a spus Cheloo la final, însă Daniel nu a primit votul acestuia. A trecut însă de audiții după ce a fost votat de Delia și Mihai Bendeac.

Irinel și Diana au readus pe scena ”iUmor” o scenetă asemănătoare celei care în sezonul 4 le-a adus o mulțime de aplauze. De această dată însă, Diana a avut rolul îngerului care păzește poarta Raiului, la care Irinel ajunge după ce moare. ”Aveți tehnica necesară pentru teatrul de revistă”, le-a mărturisit Mihai Bendeac celor doi, care le-a reproșat însă că cei doi nu au fost foarte prezenți în numărul lor. Cu toate acestea, Irinel și Diana au primit două LIKE-uri ale juraților.

Marius Covache a revenit și el după ce în sezonul 2 a ajuns până în finala ”iUmor”. ”Chiar mi-a fost dor! Mi-a plăcut și în finală, dar cred că puteam mai mult”, a povestit Marius, care a uitat atunci o parte dintre glumele sale. ”Ce ai spus tu astăzi, e ca muzica mea: e binevenită, dar nu ascultă nimeni chestii reale de zece ori, pentru că deranjează”, i-a spus Cheloo, care a apreciat că glumele lui Covache au fost inspirate din realitățile sociale și politice din România. Astfel, Marius a primit două voturi, însă nu și pe al lui Mihai Bendeac.      

            Ion Stan, cunoscut juraților după participarea sa din sezonul 3, i-a făcut din nou să zâmbească pe aceștia cu rimele deochiate. Devenit deja celebru în comunitatea sa, Ion Stan a povestit că până și preotul și-a făcut un selfie cu el. ”Sunteți un zeu al glumelor de la sat”, i-a spus Delia, însă de această bătrânul nu a mai primit toate cele trei voturi, ci doar două. ”Și-a pierdut efectul asupra mea”, a spus Cheloo.

Keiichi Iwasaki a reușit să hipnotizeze din nou jurații ”iUmor”, după ce experiența sa din sezonul 3 a fost urmată de un turneu în întreaga țară. ”Înainte călătoream cu bicicleta, dar de data aceasta televiziunea japoneză a fost interesată să vină cu mine și să filmeze experiența mea la iUmor. Dar eu nu vreau să devin celebru, vreau doar ca oamenii să râdă mai mult”, a spus modest Keiichi. După trucurile sale însă, Keiichi nu va mai avea niciodată șansa de a rămâne anonim. ”După ce ai venit prima dată, ai devenit viral, m-am uitat la reacțiile oamenilor, iar aceștia te-au îmbrățișat de parcă erai de-al nostru și vreau să te asigur că de câte ori vei veni la noi vei și primit așa cum meriți”, i-a spus încântat Mihai Bendeac.

Cea de-a 12 ediție ”iUmor” din acest sezon a fost și ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-și vota preferații. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

În cel de-al cincilea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți veniți din toată țara, dar și din Europa, Japonia, Malaezia, Canada sau Mexic.  Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatori.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National

Perioada 13 mai 2018

 

×
Subiecte în articol: iumor