x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ultimele bile de pe Marele Zid au decis soarta concurenților

Ultimele bile de pe Marele Zid au decis soarta concurenților

30 Noi 2017   •   10:20
Ultimele bile de pe Marele Zid au decis soarta concurenților

Alexandru și Valentin, cei doi frați din București, au intrat cu dreptul în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” și cu dorința de a obține un premiu care să le ofere baza materială a unei afaceri proprii. Cu toate acestea, au plecat acasă fără câștig, în urma unei experiențe ,,unice, plină de adrenalină”.

Au vrut să-și testeze norocul și prima probă a ,,Căderii libere” nu a părut să îi împiedice. Alex și Valentin au lucrat împreună cu mult entuziasm și s-au completat excelent, iar alăturarea dintre o personalitate efervescentă și una introvertită părea să le confere un echilibru în drumul către premiu. Valentin a rămas să joace în platou și a impresionat prin siguranță și entuziasm, dar nu a inclus riscul în statregia sa. A preferat, în schimb, să parieze pe legătura dintre el și fratele său și să își adapteze fiecare mișcare din fața Marelui Zid în funcție de parcursul lui Alexandru din camera de izolare. A fost o ediție cu multe suișuri și coborâșuri, în care bilele verzi, dar și cele roșii au aterizat pe cea mare sumă de pe zid. La finalul celor trei probe, suma de pe proiecție indica un câștig de  171.637 RON, care din nefericire a fost anulat de bilele roșii din final, ce au aterizat pe 150.000 RON și pe 60.000 RON. Marele Zid s-a înverșunat, iar finalul jocului din platou afișa 0 RON.

Alexandru a oscilat mult intre a semna sau nu contractul în valoare de , dar a ales în cele din urmă să aibă încredere în jocul lui Valentin din platou. L-a anulat, iar cei doi au plecat acasă fără un premiu, dar cu zâmbetul pe buze: ,,A fost foarte bine, ne-am distrat! Și nu trebuie să privim tot jocul prin prisma rezultatului, am avut un joc bun, doar că norocul nu a fost azi de partea noastră.”, au mărturisit cei doi la finalul serii. Mai mult, i-au sfătuit pe telespectatori să se înscrie în acest joc de strategie și noroc, pentru că în final ieși câștigător indiferent de suma obținută. Și astăzi de la ora 20:00, Valentin Butnaru îi așteaptă pe telespectatorii Antena 1 cu o altă ediție emoționantă a show-ului fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, care poate schimba viața concurenților cu o singură aterizare norocoasă.

×