x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un nou sezon “Te cunosc de undeva!”

Un nou sezon “Te cunosc de undeva!”

28 Aug 2013   •   15:15
Un nou sezon “Te cunosc de undeva!”

“Te cunosc de undeva!”, show-ul care le-a adus telespectatorilor transformări spectaculoase şi Antenei 1 audienţe de top, revine în toamnă cu un nou sezon. Pepe, artistul care timp de 13 ediţii ale precedentului sezon s-a dovedit a fi unul dintre cei mai spumoşi concurenţi, reuşind să se transforme în bâlbâit, extravagant sau extrem de emoţinat, pur şi simplu, nu s-a putut ţine departe de transforming-show. Astfel că, de la jumătatea lunii septembrie, telespectatorii îl vor putea revedea sâmbătă de sâmbătă, de la 20:30, numai la Antena 1. 

Nici pentru Maria Buză nu a fost uşoară despărţirea de echipa “Te cunosc de undeva!’, astfel că atunci când artistei i s-a propus să revină în cel de-al patrulea sezon al show-ului, nu a stat pe gânduri. Alături de Maria, Anda Adam a răspuns afirmativ propunerii de a-şi prelungi cu încă un sezon lungul şir al transformărilor marca “Te cunosc de undeva!”, astfel că din toamnă le dă din nou întâlnire românilor în faţa micilor ecrane.

Alături de aceştia, cinci noi concurenţi au răspuns provocării de a intra în pielea unor artişti celebri din întreaga lume. Astfel că telespectatorii îi vor putea vedea pe Ellie White, Dalma Kovacs, Jean de la Craiova, Mike Diamondz şi Matteo în ipostaze în care nu şi-au imaginat că îi vor putea vedea vreodată. 

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semăna celor ale artiştilor pe care concurenţii îi vor întruchipa pe scena “Te cunosc de undeva!” sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o readuce în această toamnă telespectatorilor.


×
Subiecte în articol: "te cunosc de undeva"