x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Valentina Fătu nu știe să parcheze mașina, Emil Mitrache ascunde comori în podul casei

Valentina Fătu nu știe să parcheze mașina, Emil Mitrache ascunde comori în podul casei

26 Apr 2018   •   17:00
Valentina Fătu nu știe să parcheze mașina, Emil Mitrache ascunde comori în podul casei

Diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a acestui sezon, actrița Valentina Fătu vine alături de fiul ei, Vlad (9 ani), iar actorul Emil Mitrache, cunoscut sub numele “Americanu’”, va fi însoțit de fiii săi, Teodor (8 ani) și Eduard (6 ani). Prilej de aflat lucruri neștiute despre cei doi părinți celebri. Totul însă pentru o cauză nobilă, căci câștigătorii ediției vor dona banii unor oameni care au nevoie de ajutor material.

Așadar, diseară, la “Aici eu sunt vedeta”, Vlad va spune că mami își cumpără haine scumpe și nu-i spune lui tati cât a dat, de fapt, pe ele, dar și că aceasta nu se pricepe deloc să parcheze mașina.

La rândul lor, Teodor și Eduard vor mărturisi că tati ascunde ceva în podul casei, “posibil comori”, pentru că nu-i lasă să urce acolo, dar și că doarme, mereu, în același tricou de culoare verde.

Ce alte secrete vor dezvălui Vlad, Teodor și Eduard despre părinții lor, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 20.00, în ultima ediție a acestui sezon “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Valentina Fătu