x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Weekend de foc pentru CRBL şi Connect R

Weekend de foc pentru CRBL şi Connect R

14 Mai 2014   •   18:15
Weekend de foc pentru CRBL şi Connect R

Juraţii “România Dansează”, CRBL şi Connect R, vor avea parte de un sfârşit de săptămână incendiar. Sâmbătă dimineaţa, artistii vor porni către Cluj, unde se vor alătura celui mai mare concert din România. “Mă bucur că sunt invitat din nou la Forza ZU! Nicio petrecere nu poate fi fără “Petre” şi dacă e “Petre” vine şi CRBL. Nu am cântat niciodată pe Cluj Arena, aşa că o recunosc deschis, am mari emoţii. Am fost întrebat cum o să mă simt când o să urc pe scenă şi am răspuns <> I’m the king of the world”.

Alături de CRBL, colegul său din juriul România Dansează, Connect-R, se va alătura marelui eveniment de la Cluj: “Am emoţii de fiecare dată când urc pe scenă, pentru că iubesc ceea ce fac şi e firesc să fie aşa. O să fie un concert mare, aşa cum cei de la ZU şi-au obişnuit fanii. Drumul va fi unul obositor, mai ales că eu imediat după ZU o să mai am un concert la Orăştie, aşa că îmi voi petrece toată noaptea pe drum. Ne întoarcem în Bucureşti pentru marea finală live România Dansează, de duminică, de la 20:30, pe care nu aveţi voie să o rataţi! Pentru că nici eu nu o ratez!  Va fi un spectacol aşa cum nu s-a mai văzut!” promite Connect-R. 
Iar cei care nu vor putea ajunge la Cluj, pentru a lua parte la cel mai mare concert din România – Forza Zu, sunt invitaţi să urmărească live evenimentul, de la 19, pe ZU TV.

×