x close

Weekend inedit la Happy Channel cu iSerialul “Când mama nu-i acasă”, miniseria “Pasărea Spin: continuarea” și finalul serialului “Mr. Selfridge”

0
17 Mar 2017 - 21:56
Weekend inedit la Happy Channel cu iSerialul “Când mama nu-i acasă”, miniseria “Pasărea Spin: continuarea” și finalul serialului “Mr. Selfridge”
Vezi galeria foto


În acest weekend de primăvară, Happy Channel propune programe diversificate, ideale pentru întreaga familie. Telespectatorii pot urmări la Happy Channel primele 4 episoade din iSerialul “Când mama nu-i acasă”, “Pasărea Spin: continuarea”, finalul serialului fenomen “Mr. Selfridge” și edițiile Happy Weekend.

 

Sâmbătă, de la 18:00 la 20:00, Happy difuzează finalul serialului britanic Mr. Selfridge, care spune povestea unuia dintre cei mai importanți oameni din industria de fashion de la începutul secolului trecut. Mr. Selfridge a fost un vizionar în adevăratul sens al cuvântului, a pus bazele marketing-ului, revoluționând lumea shopping-ului, transformând-ul într-un adevărat spectacol. De-a lungul difuzării serialului pe Happy Channel, cei din fața micilor ecrane au pătruns în atmosfera La Belle Epoque și au admirat costumele, accesoriile și decorurile de epocă.

 

Sâmbătă, 18 martie, de la 15:00 la 16:00 și duminică, 19 martie, de la 16:00 la 17:00, Happy Weekend prezintă happy rubricile Happy Food” by Vlad și Tribute by Anca Țurcașiu.

 

Sâmbătă și duminică, de la 20:00 la 22:00, Happy Channel difuzează la Happy Classic primele două părți ale mini-seriei Pasărea Spin: continuarea ("The Thorn Birds - Missing Years”), o capodoperă cinematografică ce îi aduce pe micile ecrane, pentru prima dată în format HD, pe Richard Chamberlain, în rolul părintelui Ralph, şi pe Rachel Ward, în rolul frumoasei Meggie.

 

Duminică seara, de la 19:00 la 20:00, happy telespectatorii vor urmări integral primele 4 episoade din iSerialul Când mama nu-i acasă legate într-un format clasic de televiziune. Telespectatorii îi vor întâlni pe Carmen Tănase, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru. iSerialul de la Happy, primul serial din România filmat cu telefonul mobil, are o acoperire de 360 de grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Așadar, episoadele iSerialului vor putea fi vizionate și pe canalul de Youtube Happy Channel.

 

Iubește! Be happy!


Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de