x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber X Factor. Apariție surpriză, miercuri seara, în Bootcamp

X Factor. Apariție surpriză, miercuri seara, în Bootcamp

23 Noi 2016   •   16:46
X Factor. Apariție surpriză, miercuri seara, în Bootcamp

Bootcampul „X Factor” vine în porție dublă. Edițiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după ziua de miercuri, 23 noiembrie, urmează vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele și miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții. Iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

Anul acesta etapa de Bootcamp vine cu noutăți absolute la „X Factor”, pentru prima dată jurații au avut libertatea să vorbească între ei și să își împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători.

Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenți. Și pentru că a crescut numărul juraților.

În acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziție în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi așeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puține, iar pretențiile tot mai mari.

Telespectatorii vor avea, însă, parte de o apariție surpriză, miercuri seara, la „X Factor”. Liviu Vârciu vine în Bootcamp, în ediția dedicată grupei lui Ștefan Bănică, nu pentru că îi este dor de scenă sau de microfon, ci pe post de susținător.

Simpaticul Vârciu își va face simțită prezența în public pentru că are o misiune importantă: este susținătorul unuia dintre grupurile care vor urca pe scenă azi, de la 20.30, în ediția lui Ștefan Bănică.

Vârciu are prieteni buni care au ajuns până în această etapă a show-ului, așa că nu putea lipsi de la spectacol. Pe cine susține Liviu Vârciu miercuri seara la „X Factor” și dacă prietenii lui vor merge mai departe în concurs, în faza Duelurilor, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30.   

 

 

×