x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Zâna cu epoleți” din fața Marelui Zid

„Zâna cu epoleți” din fața Marelui Zid

30 Noi 2017   •   13:30
„Zâna cu epoleți” din fața Marelui Zid

Eliza și Adrian sunt doi prieteni foarte buni și s-au înscris în acest concurs pentru că își doresc să câștige o sumă cât mai mare, cu care să-i ajute pe oamenii nevoiași: ,, Cu posibilul câștig obținut ne-am dori să construim o casă pentru bătrâni, dar și pentru copiii abandonați din spitale.Succesul proiectului lor grandios depinde în seara aceasta de un joc contracronometru, în care imprevizibilul poate să schimbe parcursul chiar și în ultimul moment. Cu toate acestea, coechipierii vor intra încrezători de la ora 20:00, în platoul ,,The Wall- Marele Zid”: ,, Avem gânduri foarte buni și suntem optimiști.”.

Ea este caporal în cadrul Armatei Române, iar simțul dreptății l-a moștenit de la tatăl său care a fost polițist:  ,,Am ales această meserie pentru că știu că și o femeie poate reuși într-o lume a bărbaților.”. Unitatea în care Eliza lucrează se ocupă cu misiuni foarte dificile și fiecare situație de urgență necesită un antrenament riguros și o personalitate care se poate adapta imprevizibilului. Este foarte mândră că poate să își servească țara și fiind o fire extrem de determinată este convinsă că va reuși și într-o competiție în care parcursul fiecărei echipe depinde atât de strategie, cât și de noroc. Eliza vine în fața Marelui Zid cu cel mai bun prieten al familiei, Adrian, care este extrem de apropiat și de soțul concurentei, pe care l-a cunoscut în timpul stagiului militar. Împreună le întind o mână de ajutor copiilor nevoiași, conștienți de faptul că schimbarea vine cu fiecare pas. Eliza este cunoscută și sub numele de ,,zâna cu epoleți”, pentru că prin acțiunile sale umanitare a reușit să le ofere o speranță celor care visau la un viitor mai bun. Banii familiei se îndreaptă cu precădere către donații, dar cu posibilul câștig ei și-ar dori să îndeplinească mai multe dorințe și să aducă și mai multe zâmbete pe chipul celor mici.

Eliza și Adrian vin în concurs cu un singur gând- de a câștiga, iar parcursul lor în joc va rămâne un mister pentru telespectatori până în această seară. De la ora 20:00, show-ul fenomen ,,The Wall- Marele Zid” va dezvălui momentele tensionate, dar și verdictul unui joc care are la bază un scop caritabil: de a-i ajuta pe cei din jur.

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid