x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ziua Altfel la Antena 1

Ziua Altfel la Antena 1

20 Mar 2014   •   18:30
Ziua Altfel la Antena 1
Sursa foto: Romina.Stan

În cadrul “Săptămânii Altfel”, Antena 1 organizează o competiţie prin care elevii claselor V-VIII pot veni în vizită la redacţia Observatorului, la platourile “Neatza cu Răzvan şi Dani” şi “Te Cunosc de Undeva!”.  Pentru a participa la “Ziua Altfel la Antena 1”, cei interesaţi se pot înscrie pe http://observator.tv/ziua-altfel/ până pe data de 26 martie.

Competiţia se desfăşoară în perioada 20 martie – 3 aprilie, în două etape:  înscriere şi voting. Clasele care primesc numărul cel mai mare de voturi vor avea ocazia să îi întâlnească pe jurnaliştii şi vedetele Antenei 1 pe data de 10 aprilie.

“Tinerii vor avea ocazia să vadă în primul rând că show-ul Te Cunosc de Undeva! funcţionează pe acelaşi principiu ca şi şcoala: Avem mai mulţi coordonatori (adică un fel de profesori) care studiază îndeaproape toate detaliile importante pe care noi trebuie să le înţelegem şi ulterior să le aplicăm. Avem şi concurenţi (adică elevi) care învaţă ediţie de ediţie ceea ce ruleta (profesoara supremă ) le oferă. Iar la final aceştia primesc note pe măsura priceperii lor!”, spune Alina Puşcaş, prezentatoarea “Te cunosc de undeva!”.

“Aştept cu nerăbdare Ziua Altfel la Antena 1. Elevii sunt foarte curioşi şi ne pun o mulţime de întrebări.  Ne pregătim să le arătăm platoul Observatorului, dar şi regia de emisie şi redacţia. Toţi elevii care au trecut pe la noi, au plecat dorind să devină prezentatori”,  afirma Mihaela Călin. Prezentatoarea Observatorului este si trainer în cadrul IMA KIDS, cursul de vară oferit de Intact Media Academy pentru copii.

Jurnaliştii Observator îi aşteaptă pe elevi pentru a le dezvălui secretele meseriei lor. Pe juratii show-ului, dar si pe prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi îi vor întâlni în timpul filmărilor pentru un nou episod din “Te Cunosc de Undeva!”, iar Răzvan şi Dani îi aşteaptă în platoul de la Neatza. Pe parcursul vizitei, elevii vor fi însoţiţi de echipa din producţie care le vor povesti pas cu pas ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. Va fi o zi plină de întâlniri, surprize şi poze!
Mai multe detalii aici http://observator.tv/ziua-altfel/

×