x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Zuza și Neluțu, alias Paula Chirilă și Pepe, jurizează “FANtastic Show”

Zuza și Neluțu, alias Paula Chirilă și Pepe, jurizează “FANtastic Show”

13 Iun 2017   •   14:29
Zuza și Neluțu, alias Paula Chirilă și Pepe, jurizează “FANtastic Show”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Zuza și Neluțu, personajele în spatele cărora se vor ascunde Paula Chirilă și Pepe, vor juriza “lupta” dintre echipele conduse la Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, în cel de-al doilea sezon “FANtastic Show”, care începe sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1.

“În juriul de la ”FANtastic” mă simt fantastic. Zuza e o jurată extrem de pertinentă, cu opinii foarte bine argumentate,de care trebuie toți să se teamă. Am venit să fac ordine, pentru că nu se mai putea altfel. Deja îmi știu de frică și Liviu, și Andrei. Cu Pepe mă înțeleg foarte bine. Este Neluțul meu, prietenul meu foarte bun. Și, chiar dacă mai avem opinii contradictorii, până la urmă cădem de acord că Vârciu este foarte bun și îi dăm punctul lui Andrei”, spune Paula, amuzată.

“Aparent, suntem un juriu format din oameni simpli, din popor. De fapt, suntem foarte exigenți. Veți vedea în curând de ce suntem în stare (râde). Eu sunt Neluțu, un om sucit, care vede mereu și partea frumoasă și bună a lucrurilor. În schimb, Zuza, buna mea prietenă, e veșnic nemulțumită”, adaugă Pepe.

“FANtastic Show” revine din 17 iunie, la Antena 1, cu un sezon mult mai amuzant decât primul, cu invitați care știu să se joace într-un mod deștept, cu un prezentator, Florin Ristei, ca nimeni altul, și doi căpitani de echipă, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care se vor duela în probe dintre cele mai haioase. Cine vor fi coechipierii lui Liviu și Andrei, în prima ediție a show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, numai la “Fantastic Show”.

×
Subiecte în articol: FANtastic Show