x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cat a cerut Adele pentru a canta la nunta fiicei unui miliardar

Cat a cerut Adele pentru a canta la nunta fiicei unui miliardar

14 Mar 2013   •   17:46
Cat a cerut Adele pentru a canta la nunta fiicei unui miliardar

Cantareata britanica Adele a solicitat un onorariu de 100.000 de lire sterline pe minut pentru a sustine un recital de 25 de minute la nunta fiicei unui magnat sud-african.

 
Artista a fost contactata de magnatul sud-african Vivian Imerman, a carui avere este estimata la 400 milioane de lire sterline, care a rugat-o sa cante 25 de minute la nunta fiicei sale Megan, la hotelul de lux Grosvenor House din Londra. Milionarul s-a lasat insa pagubas dupa ce a aflat, conform contactmusic.com, ca mini-concertul i-ar fi scos din conturi 2,5 milioane de lire sterline, cu alte cuvinte 100.000 de lire pentru fiecare minut "prestat" de vedeta.
 
"Vivian va organiza o nunta spectaculoasa. A platit-o pe Amy Winehouse cu cateva zeci de mii de lire pentru a canta la nunta Biancai, fiica lui cea mare, in urma cu trei ani. Spera sa poata face acelasi lucru si cu Adele", a declarat o sursa pentru publicatia Daily Star.
 
"A fost foarte surprins atunci cand a aflat ca il va costa 2,5 milioane de lire sterline. In ciuda contului sau impresionant din banca, pana si lui i s-a parut mult prea costisitor si a inceput sa caute alti artisti", a adaugat aceeasi sursa.
 
Desi a pierdut sansa de a castiga o mica avere, Adele nu pare deloc dezamagita, mai ales ca, potrivit presei britanice, este foarte aproape de a semna un contract de 10 milioane de lire sterline pentru a aparea intr-o campanie publicitara a unei firme de produse cosmetice.
 
Se spune ca artista britanica analizeaza in aceste zile ofertele primite de la brandurile Estée Lauder, L'Oréal si Dior pentru a deveni imaginea oficiala a unuia dintre ele, insa va accepta un astfel de proiect doar daca ideea campaniei publicitare se va potrivi cu gusturile ei, iar reclama ce va fi realizata va include un cantec din repertoriul ei.
 
Artista britanica s-a declarat in trecut ingrijorata in legatura cu faptul ca astfel de contracte publicitare pot sa ii "pateze" imaginea. "E rusinos atunci cand te . Depinde desigur ce fel de artist vrei sa fii, dar eu nu vreau ca numele meu sa fie asociat cu un brand. Nu vreau sa ma simt patata sau bantuita de acea imagine", declara Adele intr-un interviu acordat in 2011.
 
Adele, mai exact Adele Laurie Blue Adkins, cantareata si compozitoare, a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial. A fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21".
 
Adele, a carei silueta este departe de a fi una de invidiat, chiar si inainte de a naste, in urma cu 5 luni, compenseaza cu o voce exceptionala. Ea nu s-a ferit sa vorbeasca despre suferintele sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

×