x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Adele continuă să doboare noi recorduri. Este cea mai bogată artistă britanică

Adele continuă să doboare noi recorduri. Este cea mai bogată artistă britanică

05 Mai 2017   •   12:15
Adele continuă să doboare noi recorduri. Este cea mai bogată artistă britanică
Sursa foto: Adele - Twitter

Cântăreaţa Adele, 28 de ani, este singura artistă cu vârsta de sub 30 de ani, care apare pe lista celor 20 de muzicieni cei mai bogaţi din Marea Britanie, elaborată de revista britanică The Sunday Times, relatează EFE. 

Adele, cu o avere estimată la 147 de milioane de euro, se clasează pe locul 19 pe lista muzicienilor milionari, condusă de fostul membru Beatles Paul McCartney şi soţia sa Nancy Shevell, care au o avere cumulată de 920 de milioane de euro. Tânăra cântăreaţă şi-a mărit averea cu 47 de milioane de euro în 2016, datorită veniturilor obţinute din turnee şi concerte şi din vânzările celui de-al treilea său album '25', din care a vândut anul trecut 2,4 milioane de exemplare în întreaga lume. 

Autorul listei, Robert Watts, asigură că ţinând cont de tinereţea ei şi de faptul că actuala sa carieră se va prelungi în timp, asemeni altor legende ale muzicii pop, Adele va deveni cea mai bogată artistă britanică a tuturor timpurilor. 

Pe listă mai figurează nume celebre precum compozitorul de muzică de teatru Andrew Lloyd Webber, trupa U2, cântăreţul Elton John şi membrii grupului Rolling Stones, Mick Jagger şi Keith Richards, scrie Agerpres.

Sursă foto: Adele - Twitter

×