x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alex Velea lansează un nou single: „Străino”

Alex Velea lansează un nou single: „Străino”

27 Mar 2018   •   14:53
Alex Velea lansează un nou single: „Străino”

După ce s-a transformat într-un adevărat Latino Vero, Alex Velea revine cu o nouă piesă și cu un videoclip. Artistul  lansează primul single din acest an, „Străino”. Piesa „Străino” este  produsă în studiourile Golden Boy Society, unde artistul a creat un hub de creație muzicală, împreună cu baieții lui de aur: Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Băiat Bun & Karie.

Alex Velea „Străino”

Alex Velea - Straino

Melodia Străino redă dragostea la prima vedere. Este o piesă ritmată, care surprinde însă prin versurile sale modul în care o persoană necunoscută ajunge să devină familia ta și totul datorită iubirii. M-am inspirat din poveștile mele atunci când am scris versurile acestei piese. Sper ca lumea să se regăsească în această poveste!”, povestește Alex Velea. 

Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceaușu și filmat în două locații: București și Los Angeles, iar textul este scris de Alex și de Theea Miculescu. 

Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorită talentului său, fiind un artist complex și complet. Timbrul său special, dar și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă și felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” și „Din vina ta”.

×
Subiecte în articol: alex velea