x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Amy cîntă cu The Who

Amy cîntă cu The Who

de Raluca Grintescu    |    11 Apr 2008   •   00:00

Talentata cîntăreaţă Amy Macdonald va urca pe scena TCR în seara de 13 aprilie, pentru un show acustic alături de legenda­ra trupă The Who

Talentata cîntăreaţă Amy Macdonald va urca pe scena TCR în seara de 13 aprilie, pentru un show acustic alături de legenda­ra trupă The Who, în închiderea spectacolelor de la Royal Albert Hall. Ajunse la a opta ediţie, spec­tacolele orga­ni­za­ţiei Tee­na­ge Cancer Trust se desfăşoară la Royal Albert Hall, pe parcursul a patru seri, în perioada 10-13 aprilie, şi vor re­u­ni nume so­nore pre­cum: Mu­­se, Paul Weller, Steve Cra­dock, Duffy, The Fratellis, Madness, David Gray, Newton Faulkner.


RECORD. Show-urile TCT de la Royal Albert Hall sunt unele dintre cele mai aşteptate evenimente din calendarul muzical UK, biletele vînzîndu-se în fie­care an în timp-record, spriji­nind în acest fel organizaţia pa­tronată de Roger Daltrey în co­lectarea de fonduri destinate tratării cancerului în rîndul adolescenţilor. Albumul de debut al lui Amy MacDonald, “This Is The Life”, a fost distins cu dublul disc de platină în Ma­rea Bri­ta­nie, după ce s-a men­ţi­nut timp de cinci săptă­mîni în Top Ten UK.

×
Subiecte în articol: muzica