x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Anunț SURPRIZA făcut de Horia Brenciu. Se va întâmpla de Crăciun

Anunț SURPRIZA făcut de Horia Brenciu. Se va întâmpla de Crăciun

21 Aug 2017   •   16:08
Anunț SURPRIZA făcut de Horia Brenciu. Se va întâmpla de Crăciun

În această iarnă, Horia Brenciu va petrece Crăciunul în mijlocului celei mai mari familii ale sale: publicul. Artistul pregătește pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi deja evenimentul anului 2017. Dincolo de hit-urile mele consacrate, voi cânta pentru prima dată piese de sărbătoare! Vor fi piesele mele de Craciun, vor fi colindele românești și vor fi celebrele melodii americane, Christmas Carols! Un mixaj pe sufletul meu! Toate pentru prima data pe scena Sălii Palatului, în interpretarea mea și a invitatilor mei. Trebuie să marturisesc faptul că de mult vreau să le cânt, dar niciodată nu m-am potrivit cu luna în care au fost planificate concertele de la Sala Palatului. E o emoție nouă pentru noi și mor de curiozitate să văd reacția publicului la tot ce vom cânta, în decembrie, în premieră.

La compozitiile originale, cele care vor fi cântate pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, repetițiile au început încă din luna iulie, iar Horia Brenciu preconizează ca peste 50 de artiști să urce pe scenă pe 9 și 10 Decembrie. „Orchestră, balet, invitați, reni, cadouri, familie, copii… Cred că vom fi peste 50 de suflete și evident, Mos Craciun! Stuff-ul HB Media Entertainment va rămâne în culise. Cel puțin, va încerca… J, descrie artistul în câteva cuvinte atmosfera din acele zile de sărbătoare. În ceea ce privește prezența pe scenă a familiei sale, Horia Brenciu nu este sigur cine  îi va onora invitația, pe care el a lansat-o deja. Fără îndoială, însă „Crăciun fără familie, nu se poate! J Poate va cânta Maria sau Andreea sau chiar Toma sau Mina… I-am întrebat, dar deocamdată toți au emoții și n-au putut să-mi spuna nimic precis… J”, spune artistul.

Pentru al șaselea an de când concertează la Sala Palatului, cel mai efervescent showman al României, împreuna cu orchestra lui promit două spectacole într-unul singur. Hiturile, piesele noi, invitații surpriză și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului. Pe 9 și 10 decembrie cuvântul de ordine este SĂRBĂTOARE, iar aceasta se va resimți în fiecare melodie ce va fi cântată pe scena Sălii Palatului, dar și în bucuria și darurile pe care artisul le va împărți publicului său, mai ceva ca un Moș Crăciun.

×
Subiecte în articol: horia brenciu