x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Apă rece, temperaturi scăzute și un accident de mașină în noul videoclip al Nicoletei Nucă, „Ai uitat cine ești”

Apă rece, temperaturi scăzute și un accident de mașină în noul videoclip al Nicoletei Nucă, „Ai uitat cine ești”

07 Noi 2017   •   21:12
Apă rece, temperaturi scăzute și un accident de mașină în noul videoclip al Nicoletei Nucă, „Ai uitat cine ești”

Artista Global Records, Nicoleta Nucă, lansează cel mai recent single „Ai uitat cine ești”, cu videoclip oficial. Muzica și textul sunt semnate de Irina Rimes, iar filmarea videoclipului i-a implicat pe Bogdan Păun (regie), Alexandru Mureșan (DOP), Alex Ifimov (Make-up & Hair Styling), Silvia Cristescu (Styling), iar producția a fost semnată de Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

Nicoleta Nuca - Ai uitat cine ești

Nicoleta Nuca - Ai Uitat Cine Esti

 

”< Ai uitat cine ești > este încă o piesă dragă mie. Este despre acea depărtare care se creează între doi oameni care deja nu se mai iubesc și uită unul de celalalt, iar asta îi face să devină suflete rătăcitoare. Este o piesă scrisă de Irina Rimes, pe care eu am îmbrăcat-o ca pe haina mea pentru că sentimentul de depărtare și rătăcire nu mi-e străin nici mie”, povestește Nicoleta. Ea este foarte încântată de cum a ieșit videoclipul, deși a avut parte de foarte multe provocări, în special legat de temperaturile scăzute. „Pentru clip am lucrat cu băieții de la NGM Creative, foarte talentați și dedicați. Am suferit de frig pentru că apa a fost foarte rece, dar cred că a meritat sacrificiul, considerând rezultatul final”, povestește Nicoleta.

Tot anul acesta, Nicoleta Nucă a lansat single-ul “Alt Tu”, prima piesă la care artista contribuie cu partea de compoziție atât ca muzică, dar și versuri, o experiență nouă în cariera ei, dar și o primă colaborare cu NOSFE de la Șatra B.E.N.Z. pentru piesa “Insula”.

 

Nicoleta Nuca – Alt Tu

Nicoleta Nuca - Alt Tu

 

Nicoleta Nuca feat. NOSFE – Insula

Nicoleta Nuca feat. NOSFE - Insula

 

Primul single al Nicoletei Nucă, “Nu sunt” a fost un adevărat succes, fiind în continuare difuzat pe posturile de radio și TV. Ulterior, Nicoleta și-a surprins fanii cu piesele “Liniștea”, “Inima mea” și “Castele de nisip”, urmate de cele două single-uri compuse de Carla’s Dreams, “Amintiri” și “Când pleci”.

×
Subiecte în articol: nicoleta nuca