x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Aretha Franklin îşi anulează următoarele concerte din motive medicale

Aretha Franklin îşi anulează următoarele concerte din motive medicale

24 Aug 2016   •   22:40
Aretha Franklin îşi anulează următoarele concerte din motive medicale

Vedeta muzicii soul Aretha Franklin a anunţat luni că este nevoită să anuleze următoarele cinci concerte din turneul din acest an, din motive medicale, potrivit Associated Press.

Printre spectacolele la care cea supranumită "regina muzicii soul" a fost nevoită să renunţe se numără şi cel de la Radio City Music Hall (15 septembrie), în onoarea cântăreţului american de jazz Tony Bennett, care a împlinit luna aceasta 90 de ani.

Decizia Arethei Franklin intervine după ce medicii au sfătuit-o să ia o pauză din activitatea muzicală pentru a se odihni. ''La ordinul doctorilor va trebui să anulez câteva concerte'', a scris vedeta într-un comunicat emis luni.

Show-urile anulate includ concertul de la Wolf Trap National Park de pe 26 august, câteva apariţii de la Radio City Music Hall din New York - printre care cel dedicat lui Tony Bennett şi un concert solo, din 23 septembrie - precum şi două spectacole din luna octombrie, la Detroit şi St. Louis.

Aretha Franklin, în vârstă de 74 de ani, intenţionează să revină pe scenă, la 11 noiembrie, într-un concert susţinut la Welch, Minnesota, şi pe 12 noiembrie, la Chicago.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: aretha franklin