x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ariana Grande lansează primul său single după atentatul de la Manchester

Ariana Grande lansează primul său single după atentatul de la Manchester

20 Apr 2018   •   20:30
Ariana Grande lansează primul său single după atentatul de la Manchester

Cântăreaţa americană Ariana Grande a postat pe reţelele de socializare noul ei single, primul pe care îl lansează de la atentatul comis în timpul concertului său din 22 mai 2017 de pe stadionul din Manchester, în care au murit 22 de persoane, relatează vineri EFE.

'No tears left to cry' este titlul noii piese pe care tânăra cântăreaţă o postează în întregime într-un video difuzat pe reţelele de socializare şi pe Youtube.

Publicaţiile de specialitate spun că noul single doreşte să fie un omagiu adus victimelor atentatului de la Manchester, în care au fost de asemenea rănite 64 de persoane, majoritatea tineri fani care veniseră la concertul susţinut de Ariana Grande.

Grande a participat deja pe 4 iunie anul trecut, alături de alţi artişti internaţionali, la un concert de binefacere pe stadionul din Manchester în onoarea victimelor atacului comis de un jihadist.

Piesa, prima de pe cel de-al patrulea album al său, a devenit 'trending-topic' pe unele dintre cele mai importante reţele de socializare la câteva ore după postare.AGERPRES

×