x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Artmania 2008, într-o locaţie ultramodernă

Artmania 2008, într-o locaţie ultramodernă

de Alex Revenco    |    21 Mai 2008   •   00:00
Artmania 2008, într-o locaţie ultramodernă

În această vară, festivalul de la Sibiu va avea loc în Pavilionul 2007, locaţie situată în centrul oraşului, care dispune de toate facilităţile pentru ca manifestarea să se desfăşoare în condiţii impecabile.

În această vară, festivalul de la Sibiu va avea loc în Pavilionul 2007, locaţie situată în centrul oraşului, care dispune de toate facilităţile pentru ca manifestarea să se desfăşoare în condiţii impecabile.

 
Găzduind nenumărate evenimente din cadrul Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007, pavilionul este dotat cu o instalaţie performantă de aer condiţionat, ce poate face faţă cu succes tempe­raturilor ridicate ce se anunţă în vara aceasta. Cel mai mare din ţară, pavilionul are o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, ce permite găzduirea a aproximativ 4.000 de persoane.

 
SPAŢIU OPTIM. Mai mult, spaţiul este optim pentru des­fă­şurarea concertelor, asigurînd o sonorizare de excepţie, probată anul trecut cu prilejul altor spectacole. Pavilionul din Piaţa Unirii (unde se desfăşoară Artmania doar în această vară)  a fost gazdă pentru aproximativ 70 de evenimente din cadrul Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007, ca Festivalul de Jazz, Festivalul Internaţional de Teatru etc.

În timpul festivalului, în jurul pavilionului vor fi amenajate nenumărate terase, libera circulaţie spre acestea fiind asigurată prin mai multe puncte de acces.

 
2 ZILE = 120. Biletele pentru festival se găsesc în reţeaua Diverta din întreaga ţară sau la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Pentru ziua de vineri, 18 iulie, biletul este 70 de lei, la fel şi pentru sîmbătă, 19 iulie, iar abonamentele pentru ambele zile sînt 120 lei. Dar iată programul pentru cele două zile: vineri, 18 iulie – Frozen Dusk (RO), Sincarnate (RO), Bucium (RO), Agua de Annique (NL), Tiamat (SWE), Lacrimosa (GER);  sîmbătă, 19 iulie – Nexus (RO), Avatar (RO), Negura Bunget (RO), Leaves’ Eyes (NOR), Atrocity (GER), Gamma Ray (GER).

 

Atmosferă

“Atmosfera de la Artmania 2008 va fi extraordinară, pentru că trupele care vor urca pe scenă sînt dintre cele mai bune oferă spectacole ieşite din comun. Sînt convinsă că, şi în această vară, festivalul se va ridica cel puţin la acelaşi nivel cu ediţiile precedente”
Codruţa Vulcu, director executiv Artmania

 

Anathema unplugged

După cum se ştie, duminică, la Preoteasa, fraţii Cavanagh susţin un concert extraordinar, Artmania Festival Warm-Up Party: Anathema Unplugged, după care Vincent şi Danny vor avea o întîlnire cu fanii şi vor acorda autografe. Participanţii la concert sînt rugaţi: să nu fumeze în sală, să nu vină cu aparate de filmat sau foto profesionale; să nu aibă asupra lor sticle, obiecte contondente sau periculoase (cuţite, spray iritant-lacrimogen, arme etc.); la intrare să ţină în mînă biletul/legitimaţia de acces cu haina deschisă pentru a facilita controlul corporal; cei cu geantă/rucsac/pungi de plastic să le prezinte pentru control, desfăcute în prealabil; să apeleze la echipa de securitate cînd sesizează persoane neautorizate care vînd bilete la suprapreţ.

×
Subiecte în articol: muzica