x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Au început filmările pentru show-ul „Zaza Sing”

Au început filmările pentru show-ul „Zaza Sing”

28 Mar 2017   •   23:20
Au început filmările pentru show-ul „Zaza Sing”

Din 5 aprilie, de la 20.30, România face karaoke în fiecare miercuri seară la Antena 1. Show-ul în care doar versurile contează își deschide porțile cu multă muzică și distracție cât curpinde. Filmările au început deja, astfel că prezentatorul Liviu Vârciu are parte de muzică aproape non-stop. „E un proiect în care cântăm mult”, spune Liviu încântat, „iar la filmări se aude cât e ziua de lungă numai muzică”. Acesta adaugă că e foarte bucuros să constate că românii iubesc muzica și au chef de distracție, mai ales că printre concurenți se numără oameni de toate vârstele, de la tineri de 18 sau 19 ani, până la pensionari simpatici și plini de viață. „Este un show în care nu contează ce meserie ai sau ce vârstă, important e să arăți că știi versurile”, mai spune prezentatorul „Zaza Sing”.

            La filmările pentru prima ediție a emisiunii Vârciu a avut parte și de o surpriză: la una dintre probe o concurentă a primit ca piesă de interpretat celebra „Ochii tăi” a trupei L.A., din care a făcut parte și Liviu. Spre uimirea și amuzamentul tuturor, tănăra concurentă nu a știut niciun vers, chiar dacă a primit încurajări din partea publicului, dar și a trupei The Humans, care asigură muzica live în show. Amuzat, chiar și Liviu s-a întrebat dacă e cineva care nu a auzit măcar o dată această piesă și a conchis cu umor spunând că probabil concurenta nu știe nici cine e el și că acum mulți ani a devenit cunoscut cu această melodie. Ce a avut de spus puștoaica de numai 19 ani și dacă a reușit ea să treacă de această probă, telespectatorii Antena 1 află din 5 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing”.    

            Antrenant și plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” îi va supune pe concurenții fiecărei ediții la mai multe probe, pe parcursul cărora aceștia trebuie să arate că sunt maeștrii versurilor: vor cânta live, acompaniați de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginație și vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghicește ce lipsește", „Amestecăm și cântăm", „Fii pe fază, corectează", „Fii erou cu un vers nou" sau „Cât ghicești atât primești".   

×
Subiecte în articol: Zaza Sing