x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Brian May, legendarul chitarist al celebrei trupe Queen, va concerta în România

Brian May, legendarul chitarist al celebrei trupe Queen, va concerta în România

09 Oct 2015   •   17:02
Brian May, legendarul chitarist al celebrei trupe Queen, va concerta în România

Brian May, chitaristul trupei Queen, va cânta în premieră la Bucureşti, pe 14 martie, anul viitor, alături de Kerry Ellis - una dintre noile senzaţii de pe Broadway şi West End-ul londonez, informează organizatorii, Emagic.

Show-ul care va avea loc la Sala Palatului este inclus în cea de a doua parte a turneului "One Voice", care cuprinde alte 11 concerte în Europa de Est, programate pentru luna martie a anului următor.

Biletele pot fi achiziţionate începând de joi de pe www.eventim.ro şi din reţelele afiliate la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 121,50 de lei, 175,50 de lei, 247,50 de lei, 337,50 de lei sau 436,50 de lei, preţuri la care se adaugă comisioanele de ticketing.

Brian May este unul dintre membrii fondatori ai trupei Queen, alături de Freddie Mercury şi de bateristul Roger Taylor, fiind totodată compozitorul câtorva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: "We Will Rock You", "I Want It All", "Who Wants to Live Forever" sau "The Show Must Go On".

Colaborarea dintre Brian May şi Kerry Ellis a început după întâlnirea acestora în Londra, la audiţiile pentru "We Will Rock You - The Musical". Brian May a produs albumul artistei intitulat "Anthems", care a fost promovat de un prim turneu susţinut împreună în 2011. Acesta a fost urmat de "Born Free Tour" - o serie de show-uri acustice la finalul cărora, în 2013, cei doi au lansat şi un album cu imagini din primele concerte ale turneului, reunite sub numele "Acoustic by Candlelight".

×