x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cântăreţul country Eric Church le-a dedicat un cântec victimelor recentului atac armat de la Las Vegas

Cântăreţul country Eric Church le-a dedicat un cântec victimelor recentului atac armat de la Las Vegas

07 Oct 2017   •   14:30

Cântăreţul de muzică country Eric Church le-a dedicat un cântec nou victimelor recentului atac armat de la un festival muzical din Las Vegas, relatează agenţia de ştiri UPI.

În cadrul apariţiei sale de la Grand Ole Opry de miercuri, Church a declarat că faptul că s-a aflat pe scenă la Route 91 Harvest Festival din Las Vegas cu două zile înainte de ceea ce va deveni cel mai sângeros atac armat din istoria modernă a SUA l-a inspirat să scrie cântecul "Why Not Me" pentru a le omagia pe victime.

"În noaptea aceea ceva s-a rupt în mine. Şi singurul mod în care am putut repara vreodată ceva rupt în mine este prin muzică", a spus el în faţa publicului.

Church a rememorat concertul său de la festivalul de muzică country înainte ca Stephen Paddock, de 64 de ani, să deschidă focul duminică seară asupra publicului, omorând 58 de oameni şi rănind 527.

"Am văzut acel public. I-am văzut cu mâinile sus, i-am văzut dansând. Ceea ce am văzut, acel moment în timp a fost îngheţat, niciun număr de gloanţe nu mi-l poate lua", a spus cântăreţul cu ochii în lacrimi.

El a spus că a văzut la CNN mărturia unei femei care purta un tricou de promovare a turneului său, potrivit căreia ea şi soţul ei, care a fost ucis în atacul armat, a călătorit la Las Vegas pentru a-i urmări concertul.

"Aseară, cineva mi-a trimis o înregistrare video cu cineva numit Heather Melton. Ea vorbea cu Anderson Cooper la CNN. Şi avea tricoul cu turneul nostru 'Church Choir'. Şi a fost întrebată: 'De ce aţi venit în Vegas?' Iar ea a răspuns că 'am venit să-l vedem pe Eric Church'. Pentru că era cântăreţul preferat al lui Sonny, soţul ei care a murit. Iar apoi a spus că aveau bilete pentru Grand Ole Opry mâine seară", a povestit cântăreţul.

Church a arătat două scaune rămase goale în public pentru a aduce un omagiu acestui cuplu.

"Acele locuri goale. Sunt locurile lor. Motivul pentru care mă aflu aici, motivul pentru care sunt aici în această seară este Heather Melton, soţul ei Sonny care a murit şi fiecare persoană care a fost acolo", a mai spus Eric Church.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Eric Church