x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celebrul cântăreț Sting va susține un nou concert în România

Celebrul cântăreț Sting va susține un nou concert în România

12 Iun 2017   •   18:15
Celebrul cântăreț Sting va susține un nou concert în România

Cântăreţul britanic Sting va susţine pentru prima dată un concert în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 17 octombrie, au anunţat luni reprezentanţii organizatorilor acestui eveniment muzical, Emagic. 

După concerte sold-out în America de Nord, Europa şi America de Sud, noi show-uri în Asia şi numeroase prezenţe la festivaluri europene, noul turneu mondial al cântăreţului Sting, intitulat "Sting - 57th & 9th", continuă cu noi reprezentaţii în Europa, ce au fost confirmate pentru lunile septembrie şi octombrie, inclusiv în România. 

Anul acesta, Sting va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul va reveni în România cu un show din care nu vor lipsi unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său. Concertul face parte din turneul "Sting - 57th & 9th" şi promovează cel mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock omonim. Pentru acest show, Sting va fi însoţit de o trupă live din care fac parte Dominic Miller (chitară) - unul dintre cei mai vechi colegi de scenă al cântăreţului britanic -, Josh Freese (tobe) şi Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner în calitate de invitat special, dar şi de acordeonistul Percy Cardona din trupa The Last Bandoleros. 

Acest turneu cu puternice influenţe rock, care a început în America de Nord în luna februarie, a parcurs deja peste 50 de oraşe din Europa, America Centrală şi Asia, fiind apreciat de fani şi elogiat de criticii de specialitate. 

Turneul "Sting - 57th & 9th" este promovat de Live Nation Global Touring şi este produs de Cherrytree Management şi RZO Entertainment. Show-ul din România este organizat de Emagic. 

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca vor fi puse în vânzare pe 15 iunie, la ora 10.00, pe site-ul www.eventim.ro, însă membrii fan-clubului Sting vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze biletele mai devreme, începând de marţi, 13 iunie. Detalii despre această modalitate specială de cumpărare a biletelor pot fi găsite pe site-ul www.sting.com/tour.AGERPRES

×