x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cezar Ouatu se transformă în Salvador Sobral și cântă pentru Ozana Barabancea, la “Te cunosc de undeva!”

Cezar Ouatu se transformă în Salvador Sobral și cântă pentru Ozana Barabancea, la “Te cunosc de undeva!”

03 Noi 2017   •   16:03
Cezar Ouatu se transformă în Salvador Sobral și cântă pentru Ozana Barabancea,  la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu se transformă în sensibilul artist portughez Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision Song Contest 2007, iar momentul său va fi unul dintre cele mai emoționante petrecute pe scena show-ului transformărilor, în actualul sezon.

De o săptămână sunt terminat, pentru că mă pregătesc pentru această gală, piesă, text, mesaj, pe care le dedic din toată inima Ozanei. Știu că îi plac foarte mult acest cântec și acest artist”, spune Cezar.

De altfel, în culisele show-ului, Cezar a ținut să-i spună Ozanei că îi va dedica acest moment: „Chit că o să iau punctajul minim la coregrafie, nu mă interesează, îți dedic ție această piesă”, i-a mărturisit el juratei vocilor.

Piesa „Amar Pelos Dois”, pe care concurentul de la “Te cunosc de undeva!” o va interpreta, aceeași cu care Salvador Sobral a câștigat Eurovisionul din acest an, este și una dintre preferatele lui Cezar. “O ascult în mod repetat, de sute de ori, fără să mă satur”, spune el.

Cum vor aprecia Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformarea lui Cezar Ouatu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

×