x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cezar Ouatu: “Travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam când mă vedeam”

Cezar Ouatu: “Travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam când mă vedeam”

16 Dec 2017   •   20:02
Cezar Ouatu: “Travestiurile mele au fost ceva groaznic.  Mă închinam când mă vedeam”

Cezar Ouatu, care în marea finală “Te cunosc de undeva!” de sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20.30, va juca rolul negativ din „Batman”, adică pe rău-famatul Jocker, n-a putut mânca nimic în ziua filmării. Din momentul în care s-a așezat pe scaunul de la machiaj, din Camera transformărilor, și până seara, Cezar nu a putut să râdă și nici să mănânce, ca să nu-i plesnească mulajul aplicat în zona gurii și a bărbiei.

Aceasta nu este singura situație mai delicată de care Cezar Ouatu a avut parte pe parcursul acestui sezon. I-au mai creat probleme tocurile, lentilele de contact și faptul că a trebuit să se radă pe față. “Cel mai problematic pentru mine a fost să mă rad pe față, căci port barbă de la 15 ani. Când mă uitam în oglindă, nu mă recunoșteam. Lipsa bărbii mă făcea să am așa... pierderi de identitate (râde). O altă problemă au fost lentilele care mă deranjau. Nu puteam clipi din cauza lor. Și cu tocurile am avut probleme. Punctul culminant a fost acea fază delicioasă când am căzut în mijlocul scenei, după ce m-am împiedicat la ultima scară. Eram Grace Jones, un travesti de mare amploare. De asemenea, din cauza machiajelor masive, pielea de pe față a început să se resimtă. De aceea, fac acum un tratament facial intens de refacere”, spune acesta.

            În privința personajelor pe care Cezar le-a avut de interpretat în acest sezon, cele mai reușite sunt, din punctul său de vedere: Montserrat Caballe, când i-a avut alături și pe colegii și prietenii din Orchestra filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești,  Salvador Sobral și, pentru partea actoricească, Cristi din Banat. “Un eșec au fost pentru mine travestiurile. Comparativ cu Sebastian Muntean, care era delicios în haine de femeie, travestiurile mele au fost ceva groaznic. Mă închinam, când mă vedeam în travesti”, mai spune Cezar.

Cum vor aprecia jurații transformarea lui Cezar Ouatu din ultima gală a acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×