x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cluj şi Timişoara răsună pe ritmuri internaţionale

Cluj şi Timişoara răsună pe ritmuri internaţionale

30 Iul 2015   •   13:48
Cluj şi Timişoara răsună pe ritmuri internaţionale

Festivalul Untold şi-a deschis astăzi porţile la Cluj, pentru iubitorii de muzică electro-dance şi nu numai. Până duminică, 2 august, UNTOLD Festival va prezenta fanilor peste 170 de artisti, pe 8 scene principale, în 4 zile de muzică live, cu un program de peste 80 de ore de muzică si, nu în ultimul rând, o mulțime de activități desfășurate pe timpul zilei. Unicitatea festivalului este creată de premierele pe care a reușit să le prezinte încă de la prima ediție, printre care și faptul că cei mai îndrăgiți artiști electro-music-dance urcă pentru prima dată pe aceeași scenă la Cluj-Napoca. De asemenea, publicul are prilejul de a se bucura atât la atmosfera de festival, cât si de specificul local si facilitățile orașului, generând pe cele 4 zile un trafic cumulat de aproximativ de 300.000 de persoane.

În acelaşi timp, Timişoara se pregăteşte de concertul anului în Parcul Rozelor. Mâine, 31 august, trupa finlandeză HIM revine în România, după nouă ani de pauză. Ville Valo & co. au pregătit un concert special cu un setlist bine echilibrat între piese noi și piese devenite clasice care vor contribui la crearea unei nopți de neuitat. Porțile Parcului Rozelor se vor deschide la 17:15, urmând ca Aeon Blank să dea startul serii la 18:15. La ora 19:00 va urca pe scenă Tiarra, iar la 20:00 își vor începe recitatul cei de la Myrath, până la ora 21:00. După pregătiri atente de 30 de minute, mult așteptata intrare a celor de la HIM se va face la ora 21:30.

Parcul Rozelor – locul de desfășurare al evenimentului – va fi închis pentru cei care nu posedă bilet, iar cei care dețin un bilet valid vor putea intra în spațiul de concert, începând cu ora 17:15. Preţul unui bilet este 135 de lei.
 

×
Subiecte în articol: Untold