x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Celelalte Cuvinte

Concert Celelalte Cuvinte

de Alex Revenco    |    09 Mai 2008   •   00:00

La sfîrşitul acestei săptămîni, clubul Live Metal sărbătoreşte un an de activitate şi cu această ocazie găzduieşte un festival denumit – cum altfel? – “După un an‘‘. Astă-seară vor susţine recitaluri trupele Celelalte Cuvinte şi Dakonia, iar mîine vor urca pe scenă Bucovina, Ashaena, True Mind, Shadowsong şi Ka Gaia An.

La sfîrşitul acestei săptămîni, clubul Live Metal sărbătoreşte un an de activitate şi cu această ocazie găzduieşte un festival denumit – cum altfel? – “După un an‘‘. Astă-seară vor susţine recitaluri trupele Celelalte Cuvinte şi Dakonia, iar mîine vor urca pe scenă Bucovina, Ashaena, True Mind, Shadowsong şi Ka Gaia An. În ambele seri concertele încep la ora 20:00, biletul de intrare fiind 55 de lei – abonamentul, sau 35 de lei – prima zi, respectiv 30 – a doua zi.

 

 

Celelalte Cuvinte se află în faza de finalizare a înregistrărilor noului album şi a reluat, de curînd, seria concertelor după o perioadă de pauză.

Recitalul din Club Live Metal este prima apariţie în Bucureşti după aproape un an şi jumătate de la spectacolul aniversar, de 25 de ani, de la Teatrul Naţional.

Celălalt headliner, Bucovina, este una dintre puţinele formaţii heavy metal care valorifică elemente ale culturii populare din nordul României. În prezent, Bucovina lucrează intens la următorul album, care va apărea la toamnă.

×
Subiecte în articol: muzica