x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO - David Bowie dezvăluie primul videoclip de pe noul său album

VIDEO - David Bowie dezvăluie primul videoclip de pe noul său album

20 Noi 2015   •   16:33
VIDEO - David Bowie dezvăluie primul videoclip de pe noul său album

Cântăreţul britanic David Bowie a lansat videoclipul pentru primul single de pe viitorul său album, "Blackstar", o proiecţie de zece minute ce seamănă cu un film de groază ce descrie o lume întunecată şi fantastică, în care protagonistul apare cu ochii acoperiţi de bandaje, informează France Presse.

Pus în vânzare de vineri, acest single nu-i va surprinde pe fanii seriei poliţiste franco-britanice "Panthers", difuzată pe Canal +, deoarece reprezintă banda sonoră a acestui film, al cărui regizor, Johan Renck, cunoscut pentru serialele de succes "Breaking Bad" şi "Walking dead", a semnat şi regia videclipului, scrie AFP.

David Bowie apare când cu ochii bandajaţi, când ţinând în mână o carte a cărei copertă - pe care este desenată o stea neagră (ca titlul melodiei) - trimite cu gândul la o versiune ocultă a Bibliei.

Albumul, al cărui titlu este un desen, cel al unei stele negre ("Blackstar"), va fi lansat la 8 ianuarie, ziua în care artistul va împlini 69 de ani. Precedentul său album "The Next Day" a fost lansat în 2013, după zece ani de pauză în urma unui accident cardiac.

David Bowie - Blackstar

×
Subiecte în articol: david bowie