x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Declaraţie surprinzătoare a lui Kanye West, la decernarea premiilor MTV

Declaraţie surprinzătoare a lui Kanye West, la decernarea premiilor MTV

31 Aug 2015   •   13:30
Declaraţie surprinzătoare a lui Kanye West, la decernarea premiilor MTV

Rapperul Kanye West a împins foarte departe spectacolul de duminică de la MTV Video Music Awards declarând, pe scenă, că intenţionează să participe în 2020 la alegerile prezidenţiale din SUA, informează AFP.

"Am decis să candidez la prezidenţialele din 2020", a spus rapperul la înmânarea premiului Vanguard pentru întreaga carieră, un trofeu realizat în memoria cântăreţului Michael Jackson. Acest premiu reprezintă cea mai înaltă distincţie atribuită de organizatorii evenimentului. Cea care i-a înmânat premiul a fost cântăreaţa Taylor Swift.

El s-a lansat anterior acestui anunţ într-un discurs alambicat afirmând că a fost gata să "moară pentru artă", spunând că nu a înţeles întotdeauna cum funcţionează comitetele care acordă recompensele şi că arta nu este întotdeauna "respectuoasă".

El a adăugat: "Unii se vor întreba dacă am fumat înainte de a veni (la spectacol - n.n.). Răspunsul este da".

Prezentatoarea serii, Miley Cyrus a glumit după declaraţiile lui Kanye West. Donald Trump, "ai avut votul meu, dar acum merge mai departe la Kanye!", a spus Cyrus referindu-se la candidatura în cursa pentru nominalizarea republicană pentru Casa Albă, relatează AFP.

×
Subiecte în articol: Kanye West mtv video music awards