x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Delia a luat lecții de twerk

Delia a luat lecții de twerk

17 Sep 2017   •   08:05
Delia a luat lecții de twerk

Din ipostaza de jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac pot recunoaște deschis atunci când un concurent este atât de bun la ceea ce face încât poate să dea și lecții. Așa s-a întâmplat și în cazul Deliei, care a furat meserie de la o profesoară de twerk.

Federica Lapondi, o profesoară de twerk din Italia, a reușit să provoace dezbateri aprinse în prima ediție iUmor, după ce le-a demonstrat talentele sale juraților. Iar dacă partea masculină a juriului s-a arătat foarte exigentă, Delia a fost cea care a încercat să le explice celor prezenți că twerk-ul nu este un stil accesibil oricui și a profitat chiar de ocazie pentru a primi câteva sfaturi de la profesoara Lapondi.

”Orice corp are frumusețea lui, iar twerk-ul este foarte solicitant, trebuie să știi ce mușchi să folosești și, mai ales cum, nu este deloc atât de simplu pe cât ar putea părea”, le-a explicat Delia lui Cheloo și lui Mihai Bendeac. Dacă a reușit să îi și convingă, telespectatorii vor afla în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea) și Doina Teodoru (sezonul al III-lea).  

×
Subiecte în articol: iumor Delia