x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Delia lansează single-ul „Du-te-mă” cu videoclip oficial

Delia lansează single-ul „Du-te-mă” cu videoclip oficial

31 Mar 2018   •   11:15

Nonconformistă, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single care se numește „Du-te-mă”. Piesa a fost compusă integral de artistă și produsă de Alex Cotoi, care a produs majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar și single-ul anterior al Deliei, „Fata lu’ tata”.

Delia – Du-te-mă

Delia - Du-te-ma

 

Videoclipul piesei „Du-te-mă” a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun și Alex Mureșan), scenariul îi aparține Deliei, iar producția video Loops Production. Așa cum și-a obișnuit fanii, Delia are atitudine și este autoironic în acest videoclip plin de culoare. De imaginea artistei s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) și Hilke Muslim (styling).

„Într-o lume perfectă, femeile au senzația că trebuie să se încadreze în șabloanele inventate de alții. Dragi femei, cereți-vă drepturile! Și nu vă mai înfometați! Pofta de mâncare înseamnă poftă de viață! Iubiți-vă mai mult! Și hrăniți-vă sufletele! Nu vă mai persecutați de dragul șabloanelor! Cereți sex și mâncar atunci când aveți nevoie! Poftă bună”, a declarat Delia.

Artista a lansat la finele anului trecut „Fata lu’ tata” (peste 18 milioane de viuzalizări) și „Verde Împărat” (peste 5 milioane de vizualizări).

Delia – Fata lu’ tata

https://youtu.be/xfPk6mYyi_Y

Delia – Verde Imparat

Delia - Verde imparat

Tot în 2017, Delia a lansat „Rămâi cu bine” feat. Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care peste 34 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, a colaborat și cu The Motans pentru “Weekend”, desemnată piesa anului 2017 în România, conform Mediaforest, cu peste 23 de milioane de vizualizări. 

 

Delia feat. Macanache – Rămâi cu bine

https://www.youtube.com/watch?v=JNhiy0sTl5M

The Motans feat. Delia – Weekend

The Motans feat. Delia - Weekend

 

Anul trecut, Delia a lansat albumul “Live”, care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mamă”,  „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea” și a susținut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul “PsiheDelia”.

Single-ul “Du-te-mă” este o co-producție Cat Music și Global Records.

 

Credit foto: Dimitri Caceaune și David Gal

×
Subiecte în articol: Delia