x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Depeche Mode va susține duminică un concert extraordinar la Cluj

Depeche Mode va susține duminică un concert extraordinar la Cluj

17 Iul 2017   •   15:50
 Depeche Mode va susține duminică un concert extraordinar la Cluj

Renumita formație Depeche Mode va susține duminică la Cluj-Napoca ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit, de promovare a celui mai recent album.Potrivit unui comunicat de presă preluat de agerpres,"la începutul acestei săptămâni vor începe ultimele pregătiri pentru show-ul Depeche Mode ce va avea loc duminica aceasta, pe Cluj Arena. Peste 160 de oameni din echipa locală şi echipa turneului vor fi pe stadion, asigurându-se că totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane', se arată în comunicatul menţionat.

Scena va avea aproximativ 50 de metri lăţime şi 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriaşe pe care vor rula proiecţii pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

"Nu doar scena reprezintă însă un punct important în desfăşurătorul pregătirilor pentru duminică, ci şi zona de backstage care îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei şi echipa lor. Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va avea propria lui cabină. Artistul rămâne consecvent în preferinţe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru. Mai mult decât atât, Dave prefera ca inclusiv ceştile de cafea, prosoapele, draperiile şi chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atât Dave cât şi colegii lui prefera mici detalii care să dea personalitate spaţiilor în care îşi vor petrece timpul. Tocmai de aceea şi mobilierul va fi unul special, artiştii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma, la nevoie, în scaune sau şezlonguri', se mai spune în comunicat.

Organizatorii anunţă şi că Dave Gahan a preferat ca în echipa lui personală de securitate să fie şi o femeie, urmând ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie, masseur şi instructor de fitness profesionist.

Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17,00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17,30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19,30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 20,45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arena din perioada următoare, în zonă vor fi aplicate şi câteva restricţii de circulaţie. În perioada 17 - 25 iulie, între orele 23,30 - 04,30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită. Pe 23 iulie, între orele 10:00 - 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi, de asemenea, oprită.

Pe 23 iulie, în ziua concertului, între orele 17,00 - 24,00, circulaţia va fi oprită pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

×
Subiecte în articol: concert depeche mode