x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dirty Shirt, turneu sprijinit de Wacken Foundation

Dirty Shirt, turneu sprijinit de Wacken Foundation

31 Mar 2015   •   14:06
Dirty Shirt, turneu sprijinit de Wacken Foundation

Formația Dirty Shirt nu acceptă jumătățile de măsură. Tocmai de aceea, în ultimii ani, grupul maramureșean s-a mișcat prin industria “grea” autohtonă cu energia unei forțe de proporții uriașe. Lansări discografice, premii, turnee internaționale, contracte de endrosement, Dirty Shirt este o formație care trăiește pe pielea ei visul marilor trupe din străinătate, la care aspiră atâtea grupuri românești.

Anul trecut a câștigat locul II la Wacken Metal Battle, cel mai mare concurs internațional dedicat metalului. A urmat adjudecarea trofeelor “Best Rock Ambassador” la Metalhead Awards și “Best Romanian Metal Band” la Maximum Rock Awards (in baza voturilor venite de la public). După aceea, Dirty Shirt a semnat două contracte de endorsement cu Washburn și Randall!

Acum, Wacken Foundation, finanțată de Wacken Open Air, i-a oferit trupei sprijinul său pentru turneul național “Dirtylicious”, dedicat promovării noului disc al grupului, pentru care Dirty Shirt a pregătit o producție excepțională, la cele mai înalte standarde.

Mihai Tivadar, liderul formației vorbeste în detaliu despre tot ceea ce se întâmplă cu Dirty Shirt, despre viitorul album ce urmează să fie lansat cât de curând, țelurile grupului pentru anul 2015 și multe altele, în interviul dat site-ului Maximum Rock.

http://www.maximumrock.ro/interviuri/9170-dirty-shirt-%E2%80%9Eam-reusit-sa-facem-un-album-pe-care-il-consider-exceptional,-fara-compromisuri-artistice,-un-album-pe-bune%E2%80%9D.html

×