x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

08 Iun 2007   •   00:00

In Requiem. Este al unsprezecelea album de studio inregistrat de faimosul grup britanic, şi primul single a fost desemnat "The Enemy". Apărut in luna mai in Europa şi la 5 iunie in Statele Unite, discul conţine 15 piese noi, dintre care una este cover, iar repartiţia s-a făcut astfel: track list-ul CD-ului conţine zece melodii, la care se adaugă cinci bonus tracks.

Paradise Lost

In Requiem. Este al unsprezecelea album de studio inregistrat de faimosul grup britanic, şi primul single a fost desemnat "The Enemy". Apărut in luna mai in Europa şi la 5 iunie in Statele Unite, discul conţine 15 piese noi, dintre care una este cover, iar repartiţia s-a făcut astfel: track list-ul CD-ului conţine zece melodii, la care se adaugă cinci bonus tracks. Printre aceste se numără şi "Missing", o prelucrare in manieră proprie a compoziţiei grupului Everything but the Girl.


Halford

Metal God Essentials - Volumul 1. Editat de Frontiers Records in format digipack, conţine un CD şi un DVD. Pe CD găsim cele mai dinamice 13 piese (remasterizate)Â inregistrate de God of Heavy Metal in cariera solistică. După cum se ştie, după plecarea din Judas Priest (1992) şi pănă la revenirea in grupul care l-a consacrat (2003), Halford a avut mai multe proiecte discografice inregistrate sub numele Fight, Two şi Halford. DVD-ul conţine videoclipuri şi secvenţe din concert cu Rob Halford.


Outworld

Outworld. Grup născut in Texas, care nu căntă muzică country, ci heavy metal de cea mai bună calitate. Mai mult, americanii reuşesc o simbioză perfectă intre power, progresive şi melodic metal. Iată ce spune marele John Petrucci de la Dream Theater despre acest disc, produs de Armageddon Music: "O incredibilă interpretare in manieră agresivă a unor piese ce pot fi definite metal/prog/melodic rock. Absolut toţi muzicienii sunt strălucitori pe acest album. Este unul dintre discurile mele favorite, apărute in 2007".


Frederiksen/Denander

Baptism By Fire. Un alt disc realizat de Frontiers Records, inregistrat de Dennis "Fergie" Frederiksen (Toto), considerat unul dintre cei mai dotaţi solişti de melodic metal. El este ajutat de celebrul chitarist şi producător suedez Tommy Denander, care pănă acum a participat la inregistrarea a peste 1.000 (!) de albume, alături de Eric Clapton, Jeff Beck, Jimmy Page, Eddie Van Halen etc. La acest disc au mai participat Ricky Phillips (Styx), Jimmy Peterik (Pride of Lions), Steve Porcaro (Toto) şi alţii.

×
Subiecte în articol: muzica