x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Doliu în lumea muzicală. O micuţă artistă din Rovinari a murit la numai 10 ani

Doliu în lumea muzicală. O micuţă artistă din Rovinari a murit la numai 10 ani

08 Apr 2018   •   11:32
Doliu în lumea muzicală. O micuţă artistă din Rovinari a murit la numai 10 ani

Doliu de Paște în familia unei micuțe artiste din Rovinari. Ana Maria Gheorghițoaia, în vârstă de numai 10 ani, a murit din cauza unei boli cumplite.

 

Fetița a început să se simtă rău înainte de sărbători, iar părinții au dus-o la medicul de familie care i-a prescris un tratament pentru viroză respiratorie.

Părinții au dus-o acasă și i-au dat tratamentul prescris de medicul de familie numai că, micuța Ana Maria s-a simțit din ce în ce mai rău.

Pe 2 aprilie, părinții au dus-o pe fetiță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Rovinari. De acolo, Ana Maria Gheorghițoaia a fost transferată la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

"Era confuză. Au chemat infecționistul, au chemat neurologul. A fost dusă pe ATI, a făcut convulsii tonico-clonice, cu febră 39, și după aceea s-a stabilit să fie transferată la București, la 'Marie Curie'. Am înțeles că, deocamdată, starea este staționară. Este tot în comă, dar foarte multe nu știm. A fost o suspiciune de encefalită, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit că este o encefalită acută", a precizat joi pentru pandurul.ro, dr. Larisa Panduru, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

Micuța a fost transferată la spitalul Marie Curie din București, unde s-a stins din viață sâmbătă.

Ana Maria Gheorghițoaia era extrem de talentată, luase mai multe premii la concursuri și chiar filmase primul videoclip.

OBSERVATOR

Micuta artista

×