x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Doliu în lumea muzicii! ''Fast'' Eddie Clarke, chitaristul trupei Motorhead, s-a stins din viaţă la 67 de ani

Doliu în lumea muzicii! ''Fast'' Eddie Clarke, chitaristul trupei Motorhead, s-a stins din viaţă la 67 de ani

11 Ian 2018   •   22:00
Doliu în lumea muzicii! ''Fast'' Eddie Clarke, chitaristul trupei Motorhead, s-a stins din viaţă la 67 de ani

 ''Fast'' Eddie Clarke, ultimul membru supravieţuitor din componenţa iniţială a formaţiei britanice de heavy metal Motorhead, s-a stins din viaţă la vârsta de 67 de ani, informează DPA.

''Suntem devastaţi să vă dăm această veste... că Edward Allan Clarke - sau aşa cum îl ştiam şi îl iubeam cu toţii, Fast Eddie Clarke - s-a stins din viaţă în pace ieri'', spune anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a formaţiei.

'''Fast Eddie... continuă să cânţi rock and roll acolo sus aşa cum se aşteaptă toţi cei din familia ta Motorhead să faci'', se mai spune pe pagina de Facebook.

''L-am văzut pe Eddie nu cu mult timp în urmă şi era într-o formă grozavă, aşa că este un şoc total'', spune fostul toboşar al trupei, Mikkey Dee.

Clarke s-a alăturat formaţiei în 1976, contribuind la cel mai cunoscut hit al trupei, ''Ace of Spades'', şi la alte piese alături de liderul trupei Ian 'Lemmy' Kilmister, care a murit în 2015. AGERPRES

×
Subiecte în articol: eddie clarke