x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Enrique Iglesias şi-a lansat noul clip muzical, 'El Bańo', în colaborare cu Bad Bunny

Enrique Iglesias şi-a lansat noul clip muzical, 'El Bańo', în colaborare cu Bad Bunny

12 Ian 2018   •   18:00
Enrique Iglesias şi-a lansat noul clip muzical, 'El Bańo', în colaborare cu Bad Bunny

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias a lansat vineri clipul noii sale piese, 'El Bańo', primul single al acestui an, în colaborare cu artistul emergent de 'trap' Bad Bunny, "un imn provocator care seduce şi promite să devină un succes mondial", informează compania sa discografică Sony Music citată de EFE.


Clipul filmat în Los Angeles şi Miami este regizat de Maxim Bohichik, realizator de videoclipuri ale unor vedete precum Usher, Chris Brown sau Joe Cole.

Din distribuţie atrage atenţia Eric Roberts în rolul barmanului, în timp ce actriţa emergentă Polyanna Uruena este centrul de interes al îndrăgostitului Enrique, potrivit companiei discografice care califică acest clip drept cel mai "îndrăzneţ şi sexy" până la această dată al lui Enrique Iglesias.

Clipul a fost deja postat pe Youtube, iar nou single este disponibil pe platformele de muzică online şi de streaming prin intermediul Music Latin.

Între timp, Enrique lucrează la cel de-al 11-lea său album de studio, un disc foarte aşteptat, a cărui lansare este prevăzută în cursul acestui an.

Enrique Iglesias este unul din artiştii latino cei mai reputaţi din lume, având cel mai mare număr de piese devenite number 1 pe lista Billboard 'Hot Latin Songs', cu 27 de hituri în total.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Enrique Iglesias lansare hit