x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Faimosul DJ Robert Miles, cunoscut pentru hitul "Children", a murit la vârsta de 47 de ani

Faimosul DJ Robert Miles, cunoscut pentru hitul "Children", a murit la vârsta de 47 de ani

10 Mai 2017   •   12:50
 Faimosul DJ Robert Miles, cunoscut pentru hitul "Children", a murit la vârsta de 47 de ani
Sursa foto: Robert Miles/ Facebook

DJ-ul şi muzicianul Robert Miles, cunoscut pentru hitul "Children", a decedat la vârsta de 47 de ani, informează Daily Mail. Italianul născut în Elveţia, pe numele său real Roberto Concina, a murit de o boală nedivulgată. Miles s-a aflat pe locul 1 în topurile din cel puţin 12 ţări cu piesa sa de dans "Children" (1995), care s-a vândut în peste cinci milioane de copii până la sfârşitul lui 1997 şi pentru care muzicianul obţinut un Brit Award. Artistul, un pionier al muzicii trance, s-ar fi aflat în Ibiza (Spania) la momentul morţii.

 

Miles a lansat şase albume de studio, cel mai mare succes comercial fiind înregistrat de "Dreamland" în 1996, care a ajuns în Top 10 în şapte ţări. Ultimul său album de studio a fost Th1rt3en, apărut în 2011 la Salt Records. 
După ce a oferit fanilor "Chidren", cu care a câştigat discuri de platină în mai multe ţări, urmat de o serie de hituri, Miles s-a concentrat pe partea de producţie, lansând în cele din urmă postul de radio Open Lab Balearic. 
Nume mari de pe scena muzicală, precum DJ Armin van Buuren şi Adventure Club, i-au adus un omagiu artistului pe reţelele de socializare miercuri dimineaţă.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: robert miles children