x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Familia lui George Michael le cere fanilor să ridice obiectele omagiale din faţa locuinţelor sale

Familia lui George Michael le cere fanilor să ridice obiectele omagiale din faţa locuinţelor sale

02 Mai 2018   •   22:00
Familia lui George Michael le cere fanilor să ridice obiectele omagiale din faţa locuinţelor sale

Familia lui George Michael le-a cerut fanilor să-şi ridice obiectele lăsate pentru a-l omagia pe răposatul cântăreţ în faţa locuinţelor sale din Londra spre binele vecinilor, relatează miercuri Press Association.

Fanii fostei vedete din trupa Wham! au lăsat obiecte menite să-l omagieze în faţa locuinţelor sale din Highgate, Londra, şi Goring-on-Thames, Oxfordshire, creând zone memoriale cu flori, mesaje şi lumânări şi alte lucruri, după moartea cântăreţului în 2016.

Surorile lui Michael Mel şi Yioda, tatăl său Jack şi prietenul David Austin au scris pe site-ul oficial al starului răposat că au fost "atinşi de numeroasele voastre omagii care îl celebrează şi îl comemorează, amintindu-ne cât de mult i se simte lipsa şi cât de iubit a fost".

"Totuşi, simţim că nu putem aştepta ca vecinii noştri din Highgate şi Goring să continue să accepte ca pe ceva normal memorialele atât de personale pentru voi toţi, ca ele să rămână unde sunt şi mai departe, deşi suntem recunoscători pentru eforturile voastre recente de a le minimiza impactul", au adăugat membrii familiei.

Familia le cere celor care i-au adus un omagiu să ridice aceste obiecte până în weekend-ul din 26-27 mai, astfel încât ambele proprietăţi să poată reveni la "fosta lor stare simplă".

"Lui Yog (cum i se spunea cântăreţului de origine cipriotă) îi plăcea viaţa sa privată şi locuinţele lui erau veritabile refugii pentru el şi, pe termen lung, ştim că nu ar vrea să deranjeze sau să schimbe cartierele liniştite pe care le-a iubit atât de mult, pentru că oamenii de aici, în pofida informaţiilor care infirmă acest lucru, au fost foarte înţelegători", a mai menţionat familia.

Familia şi prietenul lui George Michael le-a cerut fanilor ca, în loc de aceste omagii, să doneze sau să facă voluntariat la o fundaţie caritabilă, precizând că acesta ar fi un "omagiu adecvat".

Cântăreţul de 53 de ani a fost găsit mort de Crăciun, în 2016, în locuinţa sa din Goring-on-Thames. În urma autopsiei s-a stabilit că el a murit din cauza unei afecţiuni cardiace şi a unei acumulări de grăsime la ficat, care poate fi legată de abuzul de droguri şi de alcool.AGERPRES

×
Subiecte în articol: george michael