x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fanii lui Ed Sheeran, victimele speculanților de bilete

Fanii lui Ed Sheeran, victimele speculanților de bilete

25 Mai 2018   •   19:40
Fanii lui Ed Sheeran, victimele speculanților de bilete

Sute de fani ai lui Ed Sheeran, veniţi joi la primul concert din turneul britanic al starului, pe Stadionul Etihad din Manchester, au avut surpriza extrem de neplăcută de a afla că biletele lor nu sunt valide şi că trebuie să îşi cumpere altele, informează vineri BBC. 

Marţi, promoterii lui Sheeran au declarat că au invalidat toate bilete cumpărate de pe Viagogo, o platformă destinată revânzârilor de bilete, în încercarea de a pune capăt speculei. 

Mulţi dintre fanii afectaţi nu au ştiut de această decizie şi au fost nevoiţi să îşi cumpere bilete noi pentru a putea asista la concert, înainte de a obţine o rambursare din partea Viagogo. 

"Am plătit 400 de lire sterline pentru două bilete, acum trebuie să plătesc 150 de lire sterline pentru a putea asista la concert şi apoi, aparent, îmi voi primi banii înapoi în cinci zile", a declarat Samantha Dutton din Stoke-on-Trent. "Dacă nu vrei să mai dai 150 de lire sterline pentru a plăti din nou biletele, atunci rămâi pe afară - iar azi e aniversarea de 21 de ani a fetei mele", a adăugat ea. 

În total, promotorii artistului au anulat peste 10.000 de bilete revândute pe Viagogo - adesea la preţuri extrem mari - pentru turneul sold-out, cu 18 date, al artistului. 

Stuart Galbraith, directorul executiv al promoter-ului turneului, Kilimanjaro Live, a declarat că prin această decizie au încercat să se asigure că oamenii nu plătesc mai mult decât preţul pe care Ed a vrut să-l plătească pe bilet. El i-a sfătuit totodată pe fanii care au cumpărat bilete pentru concertele viitoare de pe respectiva platformă să se se asigure că vor primi banii înapoi şi să îşi ia noi bilete în avans.AGERPRES

×