x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash OUT

Flash OUT

04 Apr 2008   •   00:00

CONTRACT. Live Nation Inc a dezvăluit recent că a semnat un contract global pe 12 ani pentru a promova drepturile digitale şi de branding ale formaţiei U2, alături de organizarea viitoarelor turnee. O înţelegere asemănătoare a fost realizată cu Madonna la sfârşitul anului trecut. Trupa U2 îşi va continua însă şi colaborarea cu casa de discuri Universal Records – pentru lansarea albumelor.

 

 

ANULAT. Trupa Tokio Hotel a fost nevoită să anuleze şi concertele programate în Statele Unite, din cauza problemelor medicale pe care le are Bill Kaulitz, acesta urmând a fi supus unei intervenţii chirurgicale. “Deoarece Bill are nevoie de timp pentru a se recupera, am decis să anulam concertele programate în perioada 17-30 aprilie, în nordul Americii”, spune David Jost, managerul Tokio Hotel. Grupul german anulase în prelabil o serie de spectacole în Portugalia, Spania, Franţa, Italia, Scandinavia, Slovenia şi Serbia.

 

 

DEBUT COUNTRY. Akon a înregistrat în secret un disc country şi speră să devină primul artist de culoare care va avea succes în acest gen muzical. Solistul este un adevărat fan al muzicii country şi este hotărât să devină cunoscut şi în această zonă, însă cu alt nume. “Nici un cântăreţ de culoare nu a reuşit în acest gen. Eu mi-am ales însă un pseudonim şi am deja succes cu primul meu single”, a mărturisit Akon.

×
Subiecte în articol: muzica