x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica GRAMMY 2017: Adele a câştigat toate principalele premii la cea de-a 59-a gală Grammy

GRAMMY 2017: Adele a câştigat toate principalele premii la cea de-a 59-a gală Grammy

13 Feb 2017   •   08:25
GRAMMY 2017: Adele a câştigat toate principalele premii la cea de-a 59-a gală Grammy

Adele a câştigat premiul Grammy la categoria albumul anului cu ultimul său produs discografic, "25", duminică seară, la Los Angeles, reuşind să-şi învingă principala rivală, pe Beyonce, la toate cele trei categorii principale de premii, conform DPA.

Acesta este cel de-al cincilea premiu Grammy câştigat de Adele la această gală.

Beyonce, 35 de ani şi britanica Adele, 28 de ani, au fost principalele favorite ale galei Grammy. Beyonce era considerată marea favorită a galei, cu 9 nominalizări, în timp ce Adele este singurul artist, în afară de diva R&B americană, care a fost nominalizat la toate principalele trei categorii de premii - cel mai bun album, cea mai bună piesă şi respectiv înregistrarea anului. Adele a câştigat toate aceste categorii.

Într-un discurs de acceptare în care era vizibil emoţionată, Adele a precizat că premiul pentru cel mai bun album a ajutat-o să se simtă din nou ca un artist după ce, de la ultimul său triumf la Grammy, în 2012, s-a dedicat aproape în exclusivitate îndatoririlor de mămică.

Plină de modestie, ea a lăudat albumul "Lemonade" cu care a fost nominalizată la această categorie Beyonce.

"Artistul meu, artistul vieţii mele este Beyonce, iar albumul 'Lemonade' este pur şi simplu monumental şi foarte bine gândit şi atât de frumos şi plin de emoţie", i-a transmis ea rivalei din această seară. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Adele grammy 2017 premii