x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa A.S.I.A. se reuneşte!

Trupa A.S.I.A. se reuneşte!

19 Ian 2017   •   20:20
Trupa A.S.I.A. se reuneşte!
Sursa foto: wikipedia.org

Mereu pus pe şotii şi cunoscut pentru ambiţia cu care încearcă să-i „ajute” pe cei din jurul său, ca de exemplu atunci când şi-a propus să îl însoare pe Dani Oţil la „X Factor” sau când s-a oferit să îl năşească pe viitorul copil al Deliei, în cadrul aceluiaşi show, Horia Brenciu nu se dezminte nici la „Uniplay Show”, emisiune difuzată în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Astfel, în această duminică, carismaticul om de televiziune şi-a propus să reunească trupa A.S.I.A. în platoul „Uniplay Show”. Ideea i-a venit în momentul în care a anunţat invitaţii ediţiei: Alinka (Alina Crişan, ex A.S.I.A.), Jo (Ioana Anuţa), Ramona Bădescu şi băieţii de la 3 Sud Est.

Iar pentru ca distracţia să fie garantată, aşa cum ne-a obişunuit, noua componenţă a trupei va fi formată din AlinKa, Horia, Jo şi Ramona Bădescu.

Cum se vor descurca, dar şi ce probe le-a pregătit echipa „Uniplay Show” invitaţilor din această duminică, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii , difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Cei care își doresc să participe la jocul Uniplay Bingo TV, care este integrat in emisiunea Uniplay Show, trebuie să achiziționeze bilete de joc de la unul din punctele de vanzare din centrele comerciale, la standurile destinate special acestui joc, dar si din mediul online, pe www.Uniplay.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: horia brenciu trupa asia uniplay show