x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ii căntă lui Keops

Ii căntă lui Keops

23 Noi 2007   •   00:00

Pentru că este un tip plin de idei, mai nou, lui Robbie Williams i s-a pus pata să inregistreze o parte din viitorul său album intr-o piramidă din Egipt, mai exact in Piramida Regelui Keops.

Robbie Williams testează acustica Marii Piramide

Pentru că este un tip plin de idei, mai nou, lui Robbie Williams i s-a pus pata să inregistreze o parte din viitorul său album intr-o piramidă din Egipt, mai exact in Piramida Regelui Keops. Interpretul megahitului "Millennium" va profita de acustica Marii Piramide din Gizeh, care are o vechime de 4.500 de ani. In acest scop, Robbie Williams se pregăteşte să zboare la Cairo luna viitoare, conform unor surse din anturajul căntăreţului britanic. "Robbie a auzit că principala incăpere a Marii Piramide are cea mai bună acustică din lume. El va merge acolo şi va cănta ca să-şi dea seama dacă sunetul este pe atăt de impresionant pe căt se zvoneşte", a declarat un cunoscut al lui Williams.

DOUa ALBUME. Insă pănă atunci, Robbie s-a apucat serios de treabă şi lucrează la un nou album in Los Angeles impreună cu producătorul Mark Ronson şi cu mai vechiul său partener de compoziţie, Guy Chambers. In plus, se pare că artistul va mai scoate un album (o continuare a albumului "Swing When You’re Winning", tot in acest an. Rapperul 50 Cent a confirmat că va face un duet cu Robbie pentru noul material discografic. "Cred că multă lume şi-ar dori să ne audă. Iar lui Robbie ii place să exploreze hip-hop-ul." Williams a terminat de curănd şi filmările la noul clip "Bodies".

Flash out

LAST NIGHT. Moby işi va lansa noul album, "Last Night", la 10 martie 2008. Discul va cuprinde 15 piese, intre care mai multe colaborări cu artişti precum MC Grandmaster Caz, Sylvia de la Kodu, MC Aynlzi şi 419 Crew (o trupă rap de origine nigeriană). Despre viitorul material Moby a declarat că va fi mai orientat spre stilul dance decăt ultimele sale albume. "Last Night", cel de-al 15-lea album la lui Moby, a fost inregistrat in studioul său din Manhattan, New York, şi mixat de Dan Grech-Maguerat.

FaRa FRANK. Grupul My Chemical Romance a mai pierdut un membru in turneul actual pe care il desfăşoară in Marea Britanie, după ce Frank Iero s-a intors in State din motive familiale. Iero va fi inlocuit de Matt Cortez, cel care i-a ţinut locul şi lui Mikey Way in această vară in perioada in care acesta s-a aflat in luna de miere. In aceste condiţii, My Chemical Romance afişează in concerte doar trei dintre membrii originali ai trupei - Gerard şi Mikey Way, plus chitaristul Ray Toro. Turneul de succes din Marea Britanie nu va fi insă afectat, urmănd spectacole in locaţii din Londra şi Belfast.

×
Subiecte în articol: muzica robbie